Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Miért válasszuk a fából készült lámpákat?

Beltéri világítás

Tamás

Szereti a természetes anyagokat? A fából készült lámpák biztosan elvarázsolják majd Önt.

Fából készült lámpák

A fa igen mutatós minden beltérben. Ez abból adódik, hogy a fa egy természetes anyag, szép látványt nyújt és kellemes atmoszférát hoz létre otthonunkban. Mivel manapság a bútorokat is már egészen más anyagokból készítik, így a fa egyre keresettebb. Lakáskiegészítők széles skálája készül belőle, mint például fali órák, vázák száraz virágoknak, vagy fából készült világítótestek.  
dřevěné stínidlo 

A lámpák kiválasztása és elhelyezése

Azok az idők, amikor a szoba közepén egy csillár lógott már elmúltak. Az elegendő megvilágítást a különböző helyiségekben a megfelelő közponit világítás (fő megvilágítás) és funkcionális világítás - munkávégzéshez a konyhába, dolgozószobába, vagy a gyerek szobába kombinációjával érhetjük el. A lámpákat hangoljuk össze! Egy helyiségen belül ne keverjük össze a küölnböző stílusú, dizájnú lámpákat. Az alacsonyabb belmagasságú szobákba válasszuk inkább a mennyezeti lámpákat, amelyek viszont egy magasabb helyiségekben nem esztétikusak. A magasabb helyiségekbe optikailag a különböző függesztékek (csillárok) a megfelelők, amelyek megtörik a nagyobb tereket. 
Különösen jól alkalmazhatóak a lakóterekben a fali lámpak, például a központi világítás kiegészítőjeként, előszobába, vagy folyosóra. A tükrök, szekrények megvilágításához különösen jó választás lehet a spotlámpa, amely stílusával kiegészíti a belteret. 
Az éjjeli asztalokon,  irodákban, dolgozószobában a fából készült lámpák jól illenek asztali lámpaként, vagy állólámpaként. Az ilyen lámpák kellemes hangulatot, meleg otthon hatását keltik és egy különös atmoszférát kölcsönöznek a szobának. 
 
drevene osvetleni
 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i