Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Hallott már a minőség garanciáról és a kedvező ár garanciájáról webáruházunkban?

A cégről

Tamás

Legyen szó bármilyen lámpáról, webáruházunkban mindent megtalál amit keres!!!

Cégünk a Donoci s.r.o. már több mint 26 éve az Önök szolgálatában. Elsősorban behozatallal, különböző típusú, stílusú lámpák kis-és nagykereskedelmével foglalkozunk. Nincs olyan helyiség otthonában, ahová ne találná meg a megfelelő világítást. Tekintettel az általunk forgalmazott lámpák mennyiségére, amelyet webáruházunkban kínálunk, Közép - Európa egyik legnagyobb értékesítői vagyunk. Több neves gyártó lámpáit forgalmazzuk. Nem kell attól tartania, ha például egy konkrét gyártmánnyal rossz tapasztalatai vannak, nálunk biztosan  talál majd egy másik igéretesebb márkát. Kínálatunkat folymatosan bővítjük a különböző gyártók legújabb termékeivel.
 
 
Annak ellenére, hogy kínálatunk már így is elég nagy,  igyekszünk ezt folymatosan bővíteni. Kedveljük a modern technológiákat és ez kínálatunkban is megjelenik. Megtalálhatja nálunk a klasszikus és a legmodernebb darabokat is. És hogy a pénztárcáját is kíméljük, megvásárolhatóak nálunk az akciós árú lámpatestek. Nagyon sok lámpánál elérhetőek a kedvezmények. A kiárusításban akár 70%-os kedvezménnyel is megvásárolhatóka a termékek.
 
Megtalálja az Önnek megfelelőt legyen szó a helyiség fő központi megvilágításáról, kisebb asztali lámpáról, vagy egy nagyobb állólámpáról. Világítsa meg belterét, illetve a külteret is a ház körül, kertjében, medencéjénél. Ha egy kávézót, éttermet vagy irodát és hasonló helyiségeket szeretne megvilágítani, nálunk azt is megtalálja. Ezen felül rengeteg búnuszt kínálunk a vásárláshoz.
 
A konkurens webáruházakkal szemben nálunk egyéb előnyőkkel is szembesülhet. Az irodahelyiségeinken kívúl, hatalmas raktárépületekkel rendelkezünk, amelyek területe 21000 m2, ebből adódóan rengeteg terméket tudunk raktározni. Ez azt jelenti, hogy a megrendelt termékek nagy részére nem szükséges felsleges napokat várnia. Ezen felül egy bizonyos összegű vásárlás felett búhuszként ingyenesen kézbesítjük Önnek a csomagot.
 
 
 
Ahogy létrehozza a megrendelését, igyekszünk azt a lehető leggyorsabban elküldeni, hogy a kiválasztott lámpa a legrövidebb időn belül megérkezzen és örömet okozzon Önnek. 
A kínálaton kívül igyekszünk a weboldalunkat is folyamatosan javítani, fejleszteni, hogy könnyen megtalálja a keresett terméket amire szüksége van. Természetesen nem csak a mi elképzelésünk szerint, hanem az Önök igényei szerint is. Küldetésünknek tekintjük elsősorban az elégedett ügyfelet. Erről már elegendő csupán meggyőződnie.   
 
 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i