A legalacsonyabb ár garanciája! Ha azonos terméket talál máshol olcsóbban, tőlünk azt a terméket még olcsóbban kapja! további információ

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák

Világítótestek a PHILIPS-től az Ön otthonába.

Világítótestek a PHILIPS-től az Ön otthonába.

Dátum: 25.8.2016

A Philips világítótestek meghatározó szerepet töltenek be kínálatunkban. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy a Philips kiváló minőséget és modern dizájnt képvisel. Ügyfeleink ezért gyakran választanak ebből a márkából.

A Philips nagy választékban kínál világítótesteket, ezért elmondhatjuk, hogy szinte az egész otthonát megvilágíthatja velük. Ha azt gondolnánk, hogy a Philips termékek igencsak megterhelik az Ön pénztárcáját, akkor ez tévedés. Jelenleg a kiárusításunkban nagyon sok Philips lámpatestet verhetetlen áron kínálunk Önnek.

A konyhába kiváló megvilágítás szükséges

A konyhai lámpák-ra nagy figyelmet kell fektetnünk. Nemcsak az étkezőasztal, hanem a konyhapult megvilágítása is fontos. Lehetőségünk van arra, hogy kombináljuk a világítótesteket. Míg az étkezőasztal fölé egy csillárt vagy spotlámpát helyezhetünk, addig a konyhapult fölé egy fénycsöves lámpát vagy a még modernebb LED szalagot tehetjük. Az ilyen típusú lámpákat kínáljuk Önöknek a Philips vagy a Philips Massive-től. Ez utóbbi márka szintén a Philips cég leányvállalata.

Gyerekszobák játékos, mindamellett effektív megvilágítása

A Philips nem feledkezik meg a gyerekekről sem. Speciálisan az ő részükre alkották meg a játékos, mindamellett megfelelő fényt biztosító lámpákat. A gyerekek így nyugodtan játszhatnak, tanulhatnak, miközben a szemük sem károsodik. Ajánlatunkban megtalálhatóak a különböző színes csillárok, a rajzfilmekből jól ismert hősőkkel díszített asztali lámpák, vagy a különböző állatka, szörny formájú lámpák is. Vonja be gyermekét is a világítótestek kiválasztásába, ezzel biztosan nagy örömet szerez neki.

Nemcsak a beltér, hanem a kültér is fontos

A mai trendnek megfelelően a kertek és a házunk körüli terek megvilágítása is fontos. A világítótestek folyamatosan követik korunk követelményeit, így a Philips-nél megtalálhatóak a különböző formájú és kivitelezésű kültéri lámpák is. Legyen szó akár a járda megvilágításáról vagy egy fényforrás a kerti tavacskába, de akár egy taposó vagy szolár lámpáról, itt biztosan megtalálja. Csakis Önön múlik a választás. A Philips kerti lámpák kellően ellenálnak a rossz időjárási viszontagságoknak, mint például: eső, havazás, fagy, por stb. Kimondottan ezekre a körülményekre lettek kialakítva, mind anyagukban, mind pedig kivitelezésükben.
 
Válassza a Philipset és gyönyörködjön kertjének, udvarának gyönyörű megvilágításában.

Copyright © 1990 – 2017 Lámpák.hu