Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Világítótestek a PHILIPS-től az Ön otthonába.

Világítótestek a PHILIPS-től az Ön otthonába.
A márkákról

Tamás

A Philips világítótestek meghatározó szerepet töltenek be kínálatunkban. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy a Philips kiváló minőséget és modern dizájnt képvisel. Ügyfeleink ezért gyakran választanak ebből a márkából.

A Philips nagy választékban kínál világítótesteket, ezért elmondhatjuk, hogy szinte az egész otthonát megvilágíthatja velük. Ha azt gondolnánk, hogy a Philips termékek igencsak megterhelik az Ön pénztárcáját, akkor ez tévedés. Jelenleg a kiárusításunkban nagyon sok Philips lámpatestet verhetetlen áron kínálunk Önnek.

A konyhába kiváló megvilágítás szükséges

A konyhai lámpák-ra nagy figyelmet kell fektetnünk. Nemcsak az étkezőasztal, hanem a konyhapult megvilágítása is fontos. Lehetőségünk van arra, hogy kombináljuk a világítótesteket. Míg az étkezőasztal fölé egy csillárt vagy spotlámpát helyezhetünk, addig a konyhapult fölé egy fénycsöves lámpát vagy a még modernebb LED szalagot tehetjük. Az ilyen típusú lámpákat kínáljuk Önöknek a Philips vagy a Philips Massive-től. Ez utóbbi márka szintén a Philips cég leányvállalata.

Gyerekszobák játékos, mindamellett effektív megvilágítása

A Philips nem feledkezik meg a gyerekekről sem. Speciálisan az ő részükre alkották meg a játékos, mindamellett megfelelő fényt biztosító lámpákat. A gyerekek így nyugodtan játszhatnak, tanulhatnak, miközben a szemük sem károsodik. Ajánlatunkban megtalálhatóak a különböző színes csillárok, a rajzfilmekből jól ismert hősőkkel díszített asztali lámpák, vagy a különböző állatka, szörny formájú lámpák is. Vonja be gyermekét is a világítótestek kiválasztásába, ezzel biztosan nagy örömet szerez neki.

Nemcsak a beltér, hanem a kültér is fontos

A mai trendnek megfelelően a kertek és a házunk körüli terek megvilágítása is fontos. A világítótestek folyamatosan követik korunk követelményeit, így a Philips-nél megtalálhatóak a különböző formájú és kivitelezésű kültéri lámpák is. Legyen szó akár a járda megvilágításáról vagy egy fényforrás a kerti tavacskába, de akár egy taposó vagy szolár lámpáról, itt biztosan megtalálja. Csakis Önön múlik a választás. A Philips kerti lámpák kellően ellenálnak a rossz időjárási viszontagságoknak, mint például: eső, havazás, fagy, por stb. Kimondottan ezekre a körülményekre lettek kialakítva, mind anyagukban, mind pedig kivitelezésükben.
 
Válassza a Philipset és gyönyörködjön kertjének, udvarának gyönyörű megvilágításában.

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i