Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Világítások alacsonyabb belmagasságú lakásokba

Beltéri világítás

Tamás

Nem minden lakás, vagy családi ház rendelkezik nagy belmagassággal. Viszont az ilyen otthonokat is el kell látnunk megfelelő világítással. Nem kell aggódni, erre is van megoldás.

Lakás alacsonyabb mennyezettel sem akadály

Lehetséges, hogy Ön is azok közé tartozik, akinek alacsony belmagasságú lakása van. Még az ilyen alacsonyabb mennyezeteknél is rengeteg megoldás létezik és szinte elfelejthetjük a negatívumait. Igen a legnagyobb kellemetlenség az ilyen esetekben, hogy le kell mondanunk bizonyos típusú világítótestekről. Ha szereti a nagyobb méretű, hosszabb csillárokat, ezeket ebben az esetben el kell felejteni. Minden esetre az ilyen lakásokat és házakat is stílusosan, izlésesen és praktikusan megvilágíthatunk. A kínálat szinte végtelen akár egyéb csillárok közül is választhatunk. Azért ne feledjük el az alacsony belmagasság nagy előnyét a magsabbakkal szemben, az pedig a fűtése. Lényegesen sok pénzt takaríthatunk meg ebből kifolyólag.
 
null 

Milyen lámpa a megfelelő az ilyen lakásba?

Amennyiben elgondolkodik azon, hogy milyen lámpát is válasszon az ilyen alacsony belmagasságú lakásba, első és legfontosabb kérdés, hogy milyen magas pontosan a mennyezet maga. Azokba a lakásokba, amelyeknél valóban nagyon alacsony a mennyezet, a legjobb megoldást a beépíthető lámpák jelentik. A mai időkben ezek a beépíthető lámpák nagyon modern kivitelezésűek és tökéletesen, teljes  mértékben megvilágítják az adott helyiségeket. A beépített lámpák nagyon közkedveltek a normál belmagasságú mennyezetek esetében is, ahol egyébként nincsenek korlátozások. Ahogy a nevük is elárulja, közvetlen a mennyezetbe építhetőek, tehát nem foglalnak el semilyen plusz teret. Szimetrikusan, egyenletesen elhelyezhetőek a szoba egész területén. Ha beépítjük a mennyezetbe a lámpákat, egy ügyes szakember megoldhatja és szétoszthatja a kapcsolásukat több különálló szakaszra, egységre. Igényünk szerint csak a szükséges területet világíthatjuk így meg a szoba adott részében. Kiváló megoldást jelnthetnek még a különböző LED szalagok, amelyek szinte semilyen terültet nem foglalnak el.
 
null 
Ha a mennyezet a lakásban kissé magasabb, akkor egy kicsit elereszthetjük a fantáziánkat a válsztásnál. Ebben az esetben szóba jöhetnek a különböző spotlámpák, amelyek nem sok helyet foglalnak el a mennyezeten. Mindamellett tökéletesen megvilágítja a teret. A szoba méretétől függően egy, vagy több spotos lámpák közül választhatunk. 
A következő variáció, ami tökéletesen eleget tehet a szoba megvilágításában, az a mennyezeti lámpa. Szintén nem sok helyet foglal el a mennyezeten és tökéletes fényt biztosít. 
null 
Ha már sikerült kiválasztani egy központi, fő megvilágítást a szobában, további lehetőségeket kínálnak a különböző kiegészítő megvilágítások. Egy olvasósarokba jól illik akár egy állólámpa, amely nem akadályoz minket a mozgásban. Ha csak például olvasni szeretne, válasszon dimmelhető állólámpát, amelynél beállíthatja igénye szerint a szükséges fényerőt. Az alacsony mennyezetű lakásoknál még ne feldkezzünk meg kiegészítő világításként a fali lámpákról sem. Ha egy megfelelő, nagyobb teljesítményű fali lámpát helyezünk el a szobába, akár még biztosíthatja a teljes megvilágítást a helyiségbe és semmiféle akadályt nem képez a szobába. 
 
null 
 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i