Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Valentin nap kellemes fényben

Hírek és közlemények

Tamás

Ebben az évben szeretné meglepni kedvesét, egy szokatlan, de izléses és praktikus ajándékkal.? Erre a kivételes alkalomra összegyűjtöttünk Önnek egy pár izgalmas ötletet.

Az élő virág egy igazán szép és kedves figyelmesség, viszont pár nap múlva sajnos elveszti szépségét és a váza üresen marad. Itt az ideje kipróbálni egy teljesen új dolgot és tartósan szép ajándékot válsztani kedvesünknek, amelyet egész évben megcsodálhatunk.  
 

Legyen fényesebb szerelmünk ...

... és velünk ez könnyebb lesz.
Válasszon asztali, fali vagy dekorációs lámpáink közül, különböző virágmintás kialakításúakat, amelyekkel biztosan örömet szerez kedvesének. Mindamellett használati tárgyként is jól funkcionál majd a kiválasztott lámpa, amely kellemes fényt és nem utolsó sorban dekorációként is szolgál. Fantáziánknak semmi sem szabhat határt.
 
Nem csak virággal és nem csak a hölgyeknek szerezhetünk örömet. Erre a kivételes alkalomra jó választás lehet egy kellemes, nyugtató fényt biztosító világítótest, amellyel az együtt töltött percek, órák, esték atmoszféráját és hangulatát emelhetjük. Ajánlatunkban továbbá megtalálhatóak egyéb fényeffektusú lámpák is!
 
Legyen innovatív és kiszámíthatatlan, meglepő! Ne féljen az új ötletektől, ezeket minden esetben értékelik és ha sikerül összekapcsolni a kellemest a hasznossal, akkor biztosan sikeres lesz a Valentin napi meglepetés.
 
 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i