Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levý banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Üzlethelyiségek megvilágítása

Beltéri világítás

Tamás

Otthonaink megvilágítása ma már természetes dolog. De mi van a különböző üzlethelyiségekkel?

Ami az üzlethelyiségek és hasonló terek megvilágítását illeti ne, becsüljük alá a megtervezését. Ha az árusított termékeket helyesen megvilágítjuk, emelhetjük a forgalmunkat, vagy épp az ellenkezőjét. Ha nem megfelelő lámpát alkalamzunk, rossz fényben tűntetheti fel a terméket és az áru nem biztos hogy frissnek fog látszani, egyértelműen csökkenhet az érdeklődő ügyfelek száma.  

Megvilágítás az élelmiszeriparban

Az élelmiszereknél a megvilágításra valóban nagy hangsúlyt kell fektetnünk.  A különböző típusú élelmiszereket forgalmazó boltokban a pultokat nem elegendő egy központi fényforrással megvilágítani, ahol  fontos kihangsúlyozni az élelmiszerek frissességét. Nem előnyős a különböző húsipari termékeket például meleg fehér fénnyel megvilágítani. Ezekben az esetekben a legmegfelelőbb egy fénycsöves lámpát, hideg fehér fénnyel beépíteni a pultba. A különböző édességeknél ellenkezőleg, a meleg fehér fény a jó választás. Jó megoldást jelnthetnek a különböző beépíthető lámpák, amellyekkel kiemelhetjük az élelmiszereket. A cukrászzdákban, ahol sokféle finomságot, süteményt készítenek, ügyeljünk a pultban elhelyezett megvilágításra, amellyel tökéletesen kiemelhetjük az ínyencségek dekoratív, izgalmas részleteit, ezzel csalogatva és elkápráztatva a vásárlókat.  
null 

Különböző üzlethelyiségek megvilágítása

Természetesen nem csak az élelmiszereket fontos helyesen megvilágítani. Például az ékszerek esetében nagyon fontos tényező, a megfelelő megvilágítás, a végleges értékesítés szempontjából. Szükséges a legkissebb pultot, szekrénykét, ahol elhelyeztük az ékszereket, órákat kiválló minőségben megvilágítani. Amennyiben egy darab rosszul, vagy gyengén lesz megvilágítva, az ügyfél nem fog nagy érdeklődést mutatni a termék iránt, esetleg észre sem veszi majd. Ezekben az esetekben alkalmazhatjuk a különböző beépíthető lámpákat, fénycsöves lámpákat, LED lámpákat, vagy reflektorokat, amelyek minden részletet kellőképpen megvilágítanak. Ezen kívül természetesen szükség van egy központi megvilágításra akár fénycsöves, vagy csillárra. Minden esetben ügyeljünk a tudatosság mellett az összhangra is a bolt berendezéseivel. Mindez érvényes még a ruházatokat forgalmazó boltokra is. 
 
null 
 
Ha tanácstalan és nem tud dönteni melyik a megfelelő világítótest az Ön boltjába, nyugodtan forduljon hozzánk tanácsért igyekszünk segíteni a megfelelő lámpa kiválasztásában. 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i