A legalacsonyabb ár garanciája! Ha azonos terméket talál máshol olcsóbban, tőlünk azt a terméket még olcsóbban kapja! további információ

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák

Süllyesztett lámpák és felhasználhatóságuk.

A süllyesztett lámpa nem csak egy hétköznapi megvilágítási lehetőség a helyiségben. Ha megfelelően helyezzük el őket, a helyiség karakterét is megváltoztathatják. Lakásunk bármely pontján egy ötletes elrendezéssel luxus-élményben lehet részünk.

Süllyesztett lámpák a hálószobában és a nappaliban
 
 
Süllyesztett lámpák a hálószobában és a nappaliban
Kikapcsolódni nem csak egy tompított fényerejű állólámpánál lehet. Egy jól elhelyezett süllyesztett lámpa, mellyel kedvenc festményeinket vagy fényképeinket megvilágítjuk, kellemes élményt nyújthat számunkra. Azonban, ha a hálószobában ruhaszekrény is van, akkor egy – két kis süllyesztett lámpa lehetővé teszi az erősebb megvilágítást is, hogy a ruhák színét a tompított fény ne befolyásolja. A jól megvilágított gardrób könnyebbé teszi a megfelelő ruhadarab kiválasztását. A nappaliban, ami a társasági élet központja és ahol a legtöbb időnket töltjük, nagyon sok dekoratív elem megtalálható. Az Ön szobrai, képei vagy egy luxus bútordarab is megérdemli, hogy egy jól elhelyezett, beállított LED -es megvilágítással vagy spotlámpával újszerű, érdekes látványt nyújtson. Ne feledkezzünk meg a könyvespolcról sem, hiszen egy jól irányított fénnyel könnyedén kiválaszthatjuk a megfelelő olvasnivalót. 
 
Podhledová svítidla v obývákupodhledové osvětlení v ložnici
 
A konyhában is használhatunk süllyesztett lámpákat

Az intenzív megvilágítás a konyhában elengedhetetlen, különösen a biztonság szempontjából. A konyhai csillárok, függesztékek, lámpák nem a legkönnyebben tisztíthatóak. Egy jól elhelyezett süllyesztett lámpa könnyen tisztítható és megfelelő megvilágítást biztosít a konyhapulton végzett munkához. Az ebédlőasztal külön egyedi világítást igényel, ezzel esztétikusan hangsúlyozva ételeinket, mert ugye a szemünkkel is eszünk.
 
podhledová svítidla do kuchyně

Süllyesztett lámpák a fürdőszobába a megfelelő IP védettséggel

Nem kell lemondanunk a süllyesztett lámpákról a fürdőszobában, WC helyiségben vagy a mosókonyhában sem, ahol magasabb a páratartalom vagy a nedvesség. Ezekben a helyiségekben is biztonságosan használhatjuk az ilyen típusú IP védettségű
lámpákat. IP-védettség: IP (Ingress Protection) jelentése behatolás elleni védelem, az elektronikát védő tokozás
(készülékház) környezeti behatások elleni
védettségét jelzik vele. Az IP besorolást az IEC 60529 szabvány írja le, amelyet gyakorlati tesztek alapján határoztak meg. Az első számjegy a szilárd anyagok, a második a vízzel szembeni védelemre vonatkozik. A magasabb szám mindkét esetben magasabb védelmi szintet jelent. A  fürdőszobát 4
zónára osztjuk 0-tól 3 ig. 0 – jelzésű zóna a legveszélyesebb (zuhanykabin, kád),ahová az ilyen típusú lámpát nem helyezhetjük el.
1 – jelzésű zóna a kád fölötti rész, ahol max. 12V
feszültséggel üzemelő lámpát használhatunk.
2 – zónában az IP44 - es jelzésű lámpákat használhatjuk.
3 – zóna ahol a lámpák a legtávolabb vannak a víztől
elhelyezve, ide IP21-es lámpákat használhatunk.
 
 
podhledová svítidla do koupelny
 
A Lampak.hu weboldalunkon süllyesztett lámpák széles választékban megtaláhatóak. Típus szerint mind a három
kategóriában találhat Önnek megfelelő fényforrást a "Beépithető lámpák" 12V-os süllyesztett lámpákat, 230V-os süllyesztett lámpákat és LED – es süllyesztett lámpák számos változatát. Minden lámpánál részletes műszaki leírást talál, ami segít Önnek a lámpák megfelelő kiválasztásában, elhelyezésében. Keltse életre lakása eldugott, sötét kis sarkait egy jól elhelyezett spotlámpával. Ezáltal meghitt és romantikus hangulatúvá alakithatja otthonát.
 

Copyright © 1990 – 2017 Lámpák.hu