Raktáron több mint 920 000 termékA szállítás 10000 Ft-tól ingyenesAjándék 35000 Ft-tól

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák

Solár világítótestek a hétévgi házba vagy kempingezéshez a sátorba

Közeledik a nyár a pihenés és kikapcsolódások ideje. Biztosan sokan választják majd a kempingezést, táborozást vagy a hétvégi házat a szabadság eltőltésére. A nyári esték az ilyen romantikus helyeken nagyon izgalmasak, de ne feledkezzünk meg az esti világításról sem. Szerezzük be időben az erre legalkalmasabb világítótesteket.

Itt az ideje az új technológiának, amely jól illik a természetbe

Van egy hétévégi háza, vagy esetleg egy lakóautója, amelyben nincs biztosítva az áramellátás? Szeretne a jövőben pénzt megtakarítani és odafigyelni környezetére? Imádja a táborozást, de a sötétben nem mer gyertyát gyújtani az esetleges tűztől tartva? Akkor itt a lehetőség egy megfelelő, modern és praktikus LED solár lámpa LIFE LIGHT HOME vagy  LED solár készlet LIFE LIGHT HOME beszerzésére a készlet erejéig. 
A napelmnek és a tölthető akkumlátornak köszönhetően, nincs szüksége hállózati feszültségre (további informáciokat itt talál), a feltöltött akkumlátorral akár 20 órán keresztül képesek világítani a világítótestek. Fényük közel 10 x intenzívebb a hagyományos petróleumlámpákénál. Természetesen a fényerejük szabályozható különböző fokozatokban.
A fent említett tulajdonságokon kívül még egy nagy előnyük is van ez pedig a beépített USB csatlakozó, amely a jelenkorban már nélkülözhetetlen. Ennek köszönhetően bármikor feltölthetjük mobiltelefonunkat, tabletünket. A csomag tartalmaz egy USB vezetéket is.
 
Ahogy látható világítani manapság a napenergiának köszönhetően kivállóan és biztonságosan, mindamellett környezetbarát módon lehetséges. Élvezze szabdságát kényelemben és nyugalomban mi ehhez biztosítjuk a megfelelő világítótesteket!
 

Copyright © 1992 – 2019 Donoci Kft.