Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Solár világítótestek a hétévgi házba vagy kempingezéshez a sátorba

Újdonságok a Lámpák.hu-n

Tamás

Közeledik a nyár a pihenés és kikapcsolódások ideje. Biztosan sokan választják majd a kempingezést, táborozást vagy a hétvégi házat a szabadság eltőltésére. A nyári esték az ilyen romantikus helyeken nagyon izgalmasak, de ne feledkezzünk meg az esti világításról sem. Szerezzük be időben az erre legalkalmasabb világítótesteket.

Itt az ideje az új technológiának, amely jól illik a természetbe

Van egy hétévégi háza, vagy esetleg egy lakóautója, amelyben nincs biztosítva az áramellátás? Szeretne a jövőben pénzt megtakarítani és odafigyelni környezetére? Imádja a táborozást, de a sötétben nem mer gyertyát gyújtani az esetleges tűztől tartva? Akkor itt a lehetőség egy megfelelő, modern és praktikus LED solár lámpa LIFE LIGHT HOME vagy  LED solár készlet LIFE LIGHT HOME beszerzésére a készlet erejéig. 
A napelmnek és a tölthető akkumlátornak köszönhetően, nincs szüksége hállózati feszültségre (további informáciokat itt talál), a feltöltött akkumlátorral akár 20 órán keresztül képesek világítani a világítótestek. Fényük közel 10 x intenzívebb a hagyományos petróleumlámpákénál. Természetesen a fényerejük szabályozható különböző fokozatokban.
A fent említett tulajdonságokon kívül még egy nagy előnyük is van ez pedig a beépített USB csatlakozó, amely a jelenkorban már nélkülözhetetlen. Ennek köszönhetően bármikor feltölthetjük mobiltelefonunkat, tabletünket. A csomag tartalmaz egy USB vezetéket is.
 
Ahogy látható világítani manapság a napenergiának köszönhetően kivállóan és biztonságosan, mindamellett környezetbarát módon lehetséges. Élvezze szabdságát kényelemben és nyugalomban mi ehhez biztosítjuk a megfelelő világítótesteket!
 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i