Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Mit is jelent az ambient megvilágítás?

LED világítás

Tamás

Biztosan hallott már az ambient megvilágításról, de nincs elképzelése arról, mit is jelent. A lentiekben ismertetjük Önnel.

Az ambient megvilágítás egy modern megvilágítási formát takar LED szalagok segítségével. Az utóbbi időben nagyon közkedvelt megvilágítási forma, melynek köszönhetően stílusosan átalakíthatja otthonának hangulatát és funkcióját. Arról mindnyájan hallottunk már, hogy mennyire károsítja szemünket, a monitort vagy a televíziót teljes sötétségben nézni. Hogy védekezhetünk ez ellen? A legegyszerűbb megoldás, ha nem kapcsoljuk be a televíziót vagy a monitort az esti órákban, ami gyakorlatilag a mai időkben szóba sem jöhet. Bekapcsolhatjuk szobánk fő megvilágítását (mennyezeti lámpát, csillárt), ez viszont ronthat egy érdekes film megtekintésének élményén. Ebben az esetben a helyes megoldás - kialakítani egy ambient megvilágítást.
 
Milyen módon óvja szemünket az ambient megvilágítás?
 
A LED szalagok a televizió vagy a monitor köré vannak elhelyezve, rögzítve, ezáltal csökkentik szemünk terhelését. Az igy elhelyezett szalagok olyan fényeffektust hoznak létre, amellyel megvilágítják a szoba sötétebb részeit is. A szemünket ilyen helyzetben nem szükséges résnyire nyitni (hunyorogni) és nem fogunk gyakran pislogni, ami a kiszáradáshoz, fáradtsághoz vezetne.  A LED szalagok széles színválasztékban kaphatóak. Válasszon egy fehér fényűt, amit párosíthat egy megfelelő  fényerő-szabályozóval és igénye szerint beállíthatja az Önnek megfelelő intenzitású fényt. Az így megfelelően beállított fényerővel egy kellemes, intim hangulatot varázsolhatunk szobánkba az estékhez. A másik lehetőség egy RGB vezérlő beszerezése, amely segítségével hangulatához megfelelően kiválaszthatja a fény színét. Az Ön belterének, szobájának hangulatát így minden este átalakíthatja, módosíthatja. Az ilyen típusú világítás felszerelése nagyon egyszerű feladat. A szalagok hajlékonyak és a legtöbb esetben öntapadósak, igy még olyan helyekre is könnyedén rögzíthetjük őket, ahová más típusú lámpákat nem tudnánk rögzíteni.
 
 
Ambientní osvětlení počítače
 
 
Co je ambientní osvětlení?

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Kérdezzen
 
                    

Copyright © 1994 - 2022 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i