Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Mi is az a vintage megvilágítás?

Beltéri világítás

Tamás

Szereti a régí idők hangulatát idéző darabokat? Az eredeti lámpák jól illenek a klasszikus és modern interiérbe.

Mivel tűnik ki a vintage?

A vintage stílus fő tulajdonságai közé tartoznak az egyszerűség, természetes anyagok és szolíd színek használata. A vintage stilusjegyei közt megtalálhatjuk a különböző dekorációs elemeket, amelyekkel a beltérbe kellemes otthoni hangulatot varázsolunk. Inspirálódhatunk a például: régi Angliai vintage stílus, skandináv, vagy francia (provance).
-  Az angliai vintage stilus jellemzője a vidéki stílusú lakás. A leggyakrabban használt anyagok a fa, kovácsolt vas és virág mintázatok. Mindenképp ide tartoznak még a színes tapéták, fabútorok, vagy a stílusos porcelán tárgyak. 
vintage 
 
 
- Skandináv stílus a rokokó és a neoklasszicista jegyekkel inspirálódott. Ez egy kicsit a vidéki és az arisztokrácia stílusának keverdése. Az északi stílus alapját a szürke,fehér,krém és fekete színek kombinációja jellemzi. Nagy hangsúlyt fektet a természetes fa használatára, mellőzve a bonyolult mintázatot, faragást.
nordic vintage
 
 
- Provence egy vidéki francia stílus. Tipikus jegyei a fa,vagy terrakotta padlózat,  részleteibe kidolgozott fém, a hímzet textíliák és régi bútorok. A színvilág egyszerű fehér egy kis patinás beütéssel. Leggyakrabban levendula, vagy virágmintákkal. 
propvence vintage 
 

Vintage világítás

A vintage világítás egyedi, eredeti stílusú megvilágítást varázsol otthonába, így létrehozva egy különleges atmoszférát. A kiválasztásukat és elhelyezésüket gondosan kell megterveznünk. Természetesen a legfontosabb a helyiség központi, fő megvilágítása. A lámpa kiválasztásánál, fontos egy koncepciót követni egy bizonyos stíluson belül. Esetleg egy függeszték lámpás stílusban?  
 
 
 
 
 
 
 
A központi megvilágítással természetesen még nem fejeztük be. A vintage lámpák tökéletes eszközök a kellemes atmoszféra megteremtéséhez. Elhelyezhetjük akár a  nappaliba, vagy hálószobába. Az éjjeli szekrények kiegészítői lehetnek az asztali lámpák azonos stílusban. Nem szükséges egy kész darabot kiválasztania, egyedileg is elkészítheti a lámpát. Elegendő a vintage búrák széles kínálata közül kiválasztani a megfelelőt és kiegészíteni egy lámpalábbal, vagy a búra helyett választhat egy vintage stílusú dekor izzót.
 
 
 
 
 
 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i