Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levý banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Készülődjön a tavaszra!

Hírek és közlemények

Tamás

A hosszú tél után már mindenki izgatottan várja a tavaszt és ezzel együtt a szép napos, kellemes idő érkezését. A tavasz már itt van az ajtónk mögött, a kertek, virágok ismét kizöldülnek, kinyílnak és nemsokára elkezdődnek a tavaszi átalakítások, munkálatok. A kültereink megvilágítását most ügyesen, ötletesen átalakíthatjuk és mi ebben szeretnénk Önnek segítséget nyújtani.

A kültér minden részét tökéletesen megvilágította?

Ha úgy érzi, hogy kertjének vagy udvarának bizonyos részei nincsenek kellőképpen megvilágítva, ne várjon tovább! Ezeket a hiányosságokat segít Önnek megoldani a megfelelően kiválasztott kültéri világítás, amely praktikussá, esztétikussá és nem utolsó sorban biztonságossá alakítja külterét. Csupán csak a fantáziája szabhat határt elképzeléseinek.

Hová és milyen típusú világítótestet válasszon?

A bekötő útba, térkőbe előnyös lehet egy taposólámpa, a kapuhoz vagy a bejárati ajtóhoz egy fali lámpát ajánlunk. A lépcsők megvilágításához megoldás lehet egy állólámpa vagy solár lámpa elhelyezése. A kerti kiülőről sem feledkezhetünk meg egy izgalmas kerti függesztékkel.  
Effektív, hatékony megvilágítást biztosítanak számunkra a kerti tavak vagy egyéb tárgyak, díszítőelemek megvilágítására a reflektorok vagy spotlámpák.
Ajánlatunkban természetesen megtalálhatóak a klasszikus solár illetve LED világítások is, de semmiképpen ne feledkezzen meg kiválasztani a megfelelő fényforrásokat sem! 
 
Ügyesen megtervezett, kiválasztott és jól elhelyezett  megvilágítással kellemes látványt, hangulatot teremthet kertjében. Ebben a látványban nem csak Ön, de a környezet is gyönyörködhet majd.  

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i