Raktáron több mint 920 000 termékA szállítás 10000 Ft-tól ingyenesAjándék 35000 Ft-tól

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák

Dizájn csillárok, melyek feldobják otthona hangulatát

A világítótestek nem csak a megvilágítás funkcióját tölthetik be, hanem dekorációs tárgyként is alkalmazhatjuk őket. Inspirálódjon ajánlatunkból, biztosan megihletik majd Önt az izagalmas, érdekes kivitelezésű csillárjaink.

Dizájn lámpák a lakásában

Már elmúltak azok az idők, mikor a csillárokat csak egy-két különböző kialakítású üveggömb búrával gyártották és majdnem minden lakásban találkozhattunk velük. Napjainkban ezek a világítótestek már fontos kiegészítőik otthonainknak. A jól kiválasztott dizájn csillár meghatározó kiegészítője lehet a szobának, amely biztosan odavonza majd vendégei tekintetét. A Globo osztrák cég különösen ismert a kiválló minőségű termékeiről és most igazán nagy termékpalettával jelenik meg a piacon.

A legújabb trend a virágmintás motívumok. A modern függesztékes világítótestek virágot formálnak meg, melyek egy teljesen valósághű virágként jelennek meg, amibe színte rögtön beleszeretünk. Nagy sláger még a mennyezeti lámpák is különböző függő díszítésekkel. Ezek leggyakrabban kristályból készült fűzérek, különböző geometriájú, alakzatú és színű kivitelezésben. Az ilyen kialakítású csillár, szinte szabadságérzetet kölcsönöz szobánknak.
A legvonzóbbak közé tartoznak a különböző formályú üveggömbökből szimetrikusan összeállított csillárok. Ami az anyaghasználatot illeti, a legtöbb esetben a műanyagot kombinálják a különféle felületkezetlt krómos fémmel. A műanyagnak köszönhetően a termékeknél az egyes díszítőelemek a legapróbb részletekig kidolgozottak.
null GLOBO 5143 - Függesztékes lámpa PURPLE 1xE27/60W/230V

Copyright © 1992 – 2019 Donoci Kft.