0
Kedvenc tételek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15.30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Dizájn csillárok, melyek feldobják otthona hangulatát

Tamás

A világítótestek nem csak a megvilágítás funkcióját tölthetik be, hanem dekorációs tárgyként is alkalmazhatjuk őket. Inspirálódjon ajánlatunkból, biztosan megihletik majd Önt az izagalmas, érdekes kivitelezésű csillárjaink.

Dizájn lámpák a lakásában

Már elmúltak azok az idők, mikor a csillárokat csak egy-két különböző kialakítású üveggömb búrával gyártották és majdnem minden lakásban találkozhattunk velük. Napjainkban ezek a világítótestek már fontos kiegészítőik otthonainknak. A jól kiválasztott dizájn csillár meghatározó kiegészítője lehet a szobának, amely biztosan odavonza majd vendégei tekintetét. A Globo osztrák cég különösen ismert a kiválló minőségű termékeiről és most igazán nagy termékpalettával jelenik meg a piacon.

A legújabb trend a virágmintás motívumok. A modern függesztékes világítótestek virágot formálnak meg, melyek egy teljesen valósághű virágként jelennek meg, amibe színte rögtön beleszeretünk. Nagy sláger még a mennyezeti lámpák is különböző függő díszítésekkel. Ezek leggyakrabban kristályból készült fűzérek, különböző geometriájú, alakzatú és színű kivitelezésben. Az ilyen kialakítású csillár, szinte szabadságérzetet kölcsönöz szobánknak.
A legvonzóbbak közé tartoznak a különböző formályú üveggömbökből szimetrikusan összeállított csillárok. Ami az anyaghasználatot illeti, a legtöbb esetben a műanyagot kombinálják a különféle felületkezetlt krómos fémmel. A műanyagnak köszönhetően a termékeknél az egyes díszítőelemek a legapróbb részletekig kidolgozottak.
null GLOBO 5143 - Függesztékes lámpa PURPLE 1xE27/60W/230V

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2019 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva.