Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Dizájn csillárok, melyek feldobják otthona hangulatát

Beltéri világítás

Tamás

A világítótestek nem csak a megvilágítás funkcióját tölthetik be, hanem dekorációs tárgyként is alkalmazhatjuk őket. Inspirálódjon ajánlatunkból, biztosan megihletik majd Önt az izagalmas, érdekes kivitelezésű csillárjaink.

Dizájn lámpák a lakásában

Már elmúltak azok az idők, mikor a csillárokat csak egy-két különböző kialakítású üveggömb búrával gyártották és majdnem minden lakásban találkozhattunk velük. Napjainkban ezek a világítótestek már fontos kiegészítőik otthonainknak. A jól kiválasztott dizájn csillár meghatározó kiegészítője lehet a szobának, amely biztosan odavonza majd vendégei tekintetét. A Globo osztrák cég különösen ismert a kiválló minőségű termékeiről és most igazán nagy termékpalettával jelenik meg a piacon.

A legújabb trend a virágmintás motívumok. A modern függesztékes világítótestek virágot formálnak meg, melyek egy teljesen valósághű virágként jelennek meg, amibe színte rögtön beleszeretünk. Nagy sláger még a mennyezeti lámpák is különböző függő díszítésekkel. Ezek leggyakrabban kristályból készült fűzérek, különböző geometriájú, alakzatú és színű kivitelezésben. Az ilyen kialakítású csillár, szinte szabadságérzetet kölcsönöz szobánknak.
A legvonzóbbak közé tartoznak a különböző formályú üveggömbökből szimetrikusan összeállított csillárok. Ami az anyaghasználatot illeti, a legtöbb esetben a műanyagot kombinálják a különféle felületkezetlt krómos fémmel. A műanyagnak köszönhetően a termékeknél az egyes díszítőelemek a legapróbb részletekig kidolgozottak.
null GLOBO 5143 - Függesztékes lámpa PURPLE 1xE27/60W/230V

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i