Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Cseregarancia a nem megfelelő ajándékokra

Hírek és közlemények

Tamás

Aggodalommal tölti el, hogy a karácsonyfa alatt három egyforma ajándékot talál? Vagy netán nem a megfelelő stílusú, kialakítású ajándékot választja szeretteinek, aminek nem örülnek majd? A lampak.hu webshopunkban vásárolt karácsonyi ajándékoknál ezt a gondot levesszük a válláról. Gond nélkül kiválaszthatja az elképzelésének megfelelő ajándékokat szeretteinek. Az összes nem megfelelő ajándéknak szánt terméket könnyedén kicserélheti, vagy visszaküldheti e-shopunkba.

MEDDIG ÉRVÉNYES AZ AKCIÓ?

A visszaküldés, vagy csere lehetősége minden december 6 -tól december 31-ig nálunk vásárolt termékre vonatkozik.  Ebben az időszakban vásárolt termékeket egészen 2017.január.13 - ig visszaküldheti és kicseréljük Önnek a megfelelő termékre.
 
 
HOGYAN MŰKÖDIK?
 
Ezt a szolgáltatást minden december 6. és december 31. között leadott rendeléshez automatikusan hozzáadjuk, természetesen ingyenesen. Nem szükséges külön kiválasztani, mint extra szolgáltatást. Ha úgy dönt, hogy szeretné visszaküldeni az árut, nagyon egyszerűen a Magyar Postával a honlapunkon feltüntetett címre elküldheti legkésőbb 2017.december 13-ig. A visszaküldés esetén kérjük töltse ki a Reklamációs nyomtatványunkat.
 
A visszaküldött terméket minden esetben az eredeti csomagolásban az összes eredeti tartozékával, dokumentációjával sértetlenül és előzetesen nem beüzemelt állapotban, a mellékelt számlával szükséges eljuttatni hozzánk. A vételárat visszafizetjük Önnek, vagy a terméket kicseréljük egy megfelelőre az Ön elképzelése szerint.
 
 
Használja ki a gondtalan és kényelmes karácsonyi vásárlást online annak tudatában, hogy szeretteit biztosan meglepi majd egy izgalmas, szép ajándékkal! Nálunk ezt kétségtelenül megteheti.

 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i