A legalacsonyabb ár garanciája! Ha azonos terméket talál máshol olcsóbban, tőlünk azt a terméket még olcsóbban kapja! további információ

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák

Black Friday

Használja ki a Black Friday-t egész héten. Egy nap nem jelent semmit, ezért mi a Black Friday-t 11.21- hétfőtől egészen 11.27- vasárnapig tartjuk.

A fekete péntek vagy Black Friday a hálaadást követő napot jelenteti. Az Egyesült Államokban ezt az ünnepnapot követően, kezdetét veszi a nagy karácsonyi bevásárlás időszaka. Az árusok, boltok ezen a napon izgalmas és egyedi ajánlatokkal, akciókkal csalogatják a vevőket. Természetesen az internetes áruházak sem kivételek ez alól. Itt az idő ajándékokat vásárolni karácsonyra a szeretteinknek.
 
A mi internetes áruházunkban lampak.hu megtalálhatóak a kitűnő Black Friday ajánlatok. Egész héten 11.21 -től egészen 11.27-ig 23:59 óráig kedvére válogathat a hatalmas kedvezmények és akciók között az összes világítástechnikai termékre vonatkozóan, amit webáruházunkban kínálunk. A kedvezmény érvényes a speciális akciók kategóriára is. Használja ki ezt a lehetőséget és vásároljon kényelmesen nem csak bel- és kültéri világítást, hanem karácsonyi dekorációt vagy karácsonyfát. Készülődjön a karácsonyi ünnepekre nyugalomban és időben, mindamelett izgalmas kedvezményekkel.
 
Ne hagyja ki ezt a karácsony előtti lehetőséget! 
 
 
 

Copyright © 1990 – 2017 Lámpák.hu