Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Black Friday

Akciók és kiárusítások

Tamás

Használja ki a Black Friday-t egész héten. Egy nap nem jelent semmit, ezért mi a Black Friday-t 11.21- hétfőtől egészen 11.27- vasárnapig tartjuk.

A fekete péntek vagy Black Friday a hálaadást követő napot jelenteti. Az Egyesült Államokban ezt az ünnepnapot követően, kezdetét veszi a nagy karácsonyi bevásárlás időszaka. Az árusok, boltok ezen a napon izgalmas és egyedi ajánlatokkal, akciókkal csalogatják a vevőket. Természetesen az internetes áruházak sem kivételek ez alól. Itt az idő ajándékokat vásárolni karácsonyra a szeretteinknek.
 
A mi internetes áruházunkban lampak.hu megtalálhatóak a kitűnő Black Friday ajánlatok. Egész héten 11.21 -től egészen 11.27-ig 23:59 óráig kedvére válogathat a hatalmas kedvezmények és akciók között az összes világítástechnikai termékre vonatkozóan, amit webáruházunkban kínálunk. A kedvezmény érvényes a speciális akciók kategóriára is. Használja ki ezt a lehetőséget és vásároljon kényelmesen nem csak bel- és kültéri világítást, hanem karácsonyi dekorációt vagy karácsonyfát. Készülődjön a karácsonyi ünnepekre nyugalomban és időben, mindamelett izgalmas kedvezményekkel.
 
Ne hagyja ki ezt a karácsony előtti lehetőséget! 
 
 
 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i