Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Black Friday - Fekete péntek

Akciók és kiárusítások

Tamás

A Black Friday vagy Fekete péntek a nagy akciók és kiárusítások napja, amelyet minden évben a karácsonyi vásárlási láz előtt indítunk. Ez az eredetileg Amerikai ünnep a hálaadást követő nap, amely minden év novemberének a negyedik csütörtöki napjára esik.

A hálaadást mi ugyan nem ünnepeljük, de a Black Friday már megszokottá vált és nagy sikernek örvend. Nem kis összegeket lehet megtakarítani a vásárlásnál, vagy nagyobb mennyiségű terméket vásárolhatunk azonos összegért. 

Az elképesztően jó vásárlás hete már kezdődik!

Mi szeretnénk valami különlegeset nyújtani Önöknek, ezért nálunk az akció nem lesz a szokásos őrület, amit már megszokhattunk az egynapos vásárlási láz esetén. Ezt az ünneppi lehetőséget meghosszabbítottuk egy hétre!!! 
A karácsony előtti maraton (ebben az esetben kényelmesen otthonről) kitűnő kedvezményekkel, leárazásokkal az összes termékre webáruházunkban már 2017.11.20 hétfőtől, egészen 2017.11.27 hétfőtől tart!!!

Ne maradjon le erről a kivételes lehetőségről, akár a karácsonyi ajándékokat, vagy csupán saját magát is meglepheti valamivel.
A széles választéknak köszönhetően kiegészítheti belterét, vagy külterét az alapoktól kezdve. Az izzóktól a praktikus, modern, többfunkciós, különböző anyagból készült, dizájnos és stílusos lámpákon keresztül, egészen a luxus kristály csillárok, vagy a legmodernebb technológiákat alkalmazó LED szalagok, vagy szofisztikus inteligens megvilágításokig.  
Ismerje meg Speciális akciónkat a Kiárusítás, Kedvezményes lámpa készletek, vagy az Őszi újdonságok menüpontok alatt és ne feledje megtekinteni a Karácsonyi megvilágításokat sem. Válasszon egy izgalmas, varázslatos tematikájú dekorációt.
 
 Ne várjon semmire és szerezze be az eredeti ár töredékén a legjobb darabokat, amelyek nem csak jó emléket idéznek majd a kedvező vásárlásról webáruházunkban, hanem egyedivé teszik otthonát, vagy az ünnepeket.
 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i