Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levý banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Akciós kínálatunk a Nedes lámpákra

Akciók és kiárusítások

Tamás

A legtöbben Önök közül biztosan szeretik a megfelelő akciókat, ahol a kifizetett kedvező áron kívűl, még valami plusszot is kapnak. Hát most itt az alkalom, hogy örömet szerezzen magának!

Önök most a szeptember alkalmával megtakaríthatnak egy bizonyos összeget.  Most egy kedvező ajánlattal készültünk az Önök részére, a Nedes márka keretein belül. Amennyiben a LED lámpa LC8 sorozatából megvásárolja valamejik lámpát, ebben az esetben még egy bónusz is jár a vásárláshoz.
null 

Mit is jelent ez a bónusz igazán?

Pontosan ezekhez a lámpákhoz ajándékba adunk egy fénycsöves lámpát. És nem csak egy egszerű lámpáról van szó. Nem szeretnék csupán ámítani az ügyfeleinket. Szeretnénk valóban örömet szerezni. Ezért az ajándék fénycsöves lámpa nem csak klasszikus izzókkal üzemelő darab, amely magasabb költségeken üzemeltethető, hanem ez egy LED lámpa. Ebből adódóan a leggazdaságosabb megoldás, amelyet a háztartásunkban üzemeltethetünk. Úgy tűnhet első ránézésre, hogy olyan nagy különbség nincs is a LED lámpa és egy klasszikus lámpa energifogyasztása között, de éves szinten nem kevés pénzt takaríthatunk meg a LED lámpával. Ráadásul ha ezt a LED fénycsöves lámpát ingyen adjuk a LED mennyezeti lámpa megvásárlásával, akkor ezt igazán megéri. A LED mennyezeti lámpa LC8 sorozatú lámpákhoz, egy távirányítót is csomagolunk, amely természetesen benne van az árban. Ezzel a távirányítóval működtethetjük a lámpát, be-és kikapcsolhatjuk, dimmelhetjük igényümk szerint. 
null null
 
 
Ahogy ezt már említettük, ez az akció csak szeptemberben érvényes. Tehát ha úgy dönt, hogy egy NEDES márkájú lámpát vásárolna, ahol a másikat ingyen kapja meg, akkor igyekezen le ne maradjon róla. Az idő gyorsan elszalad. Rendelje meg minél korábban és ne maradjon le erről a kiváló akcióról!!! 
 
 
 
 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i