Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Írjon nekünk

Akciók és kiárusítások

Tamás

Nálunk elegendő a széles választékunkből vásárolni legalább 6 000 Ft értékben és a Mikulás megajándékozza Önöket az INGYENS SZÁLLÍTÁSSAL. Az akció 2017.12.6 -tól, 2017.12.11-ig tart és érvényes az összes megvásárolt termékre webáruházunkból.

Szerezzen örömet

Még hogy a Mikulás csak édességeket ajándékozhat? Tévedés! Pontosan ellenkezőleg. Ha esetelegesen idősebb gyerekei vannak, kihasználhatja ezt az akciót, a praktikus és szükséges darabok bezserzésére. Például asztali lámpák iskolásoknak, fali, vagy mennyezeti lámpát a szobába, amelyet biztosan díjazni fog gyermeke. Vagy legyen az akár egy különböző tematikájú dekorációs elem a polcra, karácsonyi dísz amit hamarosan használahtunk az ünnepek alkalmával és mindamellett örömet is okoz.  
 
Ne várja meg az utolsó pillanatot és használja ki az ingyenes szállítást, akár a karácsonyi ajándékok bezserzéséhez. Az új megvilágítással meglephet bárkit a családban, biztosan nagy sikere lesz. Megtekintheti a Speciális akció ajánlatunkat is és választhat egy igazán kedvezményes árú lámpát! Továbbá lehetőségük van a lámpa kiválasztására a típushelyiségek, vagy a stílusuk szerint és nem utolsó sorban a fényforrások közül is választhat terméket. A megfelelő fényforrás kiválasztásával, nem kevés pénzt takaríthat meg a jövőben.
 
Ne várjon tehát, használja ki a kiválló kedvezményeinket és az INGYENES SZÁLLÍTÁS akciónkat! A Mikulás és a Karácsony már közeledik, ne maradjon le a legjobb darabokról Ön sem!
 
Kellemes Mikulást kíván a LAMPAK.HU csapata.
 
 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i