Raktáron több mint 920 000 termékA szállítás 10000 Ft-tól ingyenesAjándék 35000 Ft-tól

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák

Csomagkeresés

Dátum: 24.7.2014

Hogyan tudja a csomagja útját követni a szállítás során.

A GLS futárszolgálat által szállított csomagok esetében az online csomagkeresés funkciót a nap bármely szakában elérheti.

Ehhez élég megadni egy vagy több csomagszámot vagy referenciaszámot. A csomagtörténet azonnal megjelenik – sikeres kézbesítés esetén az átvételi elismervénnyel együtt.


Hogy is müködik?
1. A csomag a GLS futárszolgálatnak való átadása után Ön kap egy csomagszámot (csomagszámokat) tartalmazó mailt.
Ebben a mailben a csomagszám(ok)on kivül tájékoztatjuk a várható szállítási napról. Általában (az esetek 95%-ában) ez két munkanap a feladás keltétől. 
A mailben szintén megtalál egy linket (több csomag esetében természetesen többet) amelynek a segítségével a GLS Hungary Csomagkeresés szolgáltatására jut, konkrétan az Ön csomagjának a követésére. Itt megtalálja a csomag aktuális helyzetét. Ezt a linket ismételten használhatja.

2. A GLS Hungary honlapján   a Track & Trace szolgáltatás

segítségével a mailben kapott csomagszám megadásával szintén követheti a csomag útját. Ezt a lehetőséget ajánljuk abban az esetben, ha több csomagot vár. A csomagszámokat vesszővel elválasztva beirhatja. Ebben az esetben egy összefoglaló jelenik meg,  ahol minden egyes csomagot a link segítségével külön is követhet.

Copyright © 1992 – 2019 Donoci Kft.