0
Kedvenc tételek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15.30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Csomagkeresés

Tamás

Hogyan tudja a csomagja útját követni a szállítás során.

A GLS futárszolgálat által szállított csomagok esetében az online csomagkeresés funkciót a nap bármely szakában elérheti.

Ehhez élég megadni egy vagy több csomagszámot vagy referenciaszámot. A csomagtörténet azonnal megjelenik – sikeres kézbesítés esetén az átvételi elismervénnyel együtt.


Hogy is müködik?
1. A csomag a GLS futárszolgálatnak való átadása után Ön kap egy csomagszámot (csomagszámokat) tartalmazó mailt.
Ebben a mailben a csomagszám(ok)on kivül tájékoztatjuk a várható szállítási napról. Általában (az esetek 95%-ában) ez két munkanap a feladás keltétől. 
A mailben szintén megtalál egy linket (több csomag esetében természetesen többet) amelynek a segítségével a GLS Hungary Csomagkeresés szolgáltatására jut, konkrétan az Ön csomagjának a követésére. Itt megtalálja a csomag aktuális helyzetét. Ezt a linket ismételten használhatja.

2. A GLS Hungary honlapján   a Track & Trace szolgáltatás

segítségével a mailben kapott csomagszám megadásával szintén követheti a csomag útját. Ezt a lehetőséget ajánljuk abban az esetben, ha több csomagot vár. A csomagszámokat vesszővel elválasztva beirhatja. Ebben az esetben egy összefoglaló jelenik meg,  ahol minden egyes csomagot a link segítségével külön is követhet.

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2019 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva.