Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Újdonságok a retro Vintage világításból

Beltéri világítás

Tamás

Retro lámpák az elmúlt években tapasztalnak boomot. Ezen kívül minden új darabot össze lehet állítani az Ön izlése szerint. Kínalatban vannak lámpaernyők és lámpalábak az utolsó Vintage kollekcióból.

Retro lámpák az elmúlt években tapasztalnak boomot. Ezen kívül minden új darabot össze lehet állítani az Ön izlése szerint. Kínalatban vannak lámpaernyők és lámpalábak az utolsó Vintage kollekcióból.

Asztaki lámpa  retro vintage

Nagyon eredeti, mégis megfizethető

Mai világítás kínálata nagyon széles, így logikus, hogy a gyártók megpróbálnak a piacra hozni új koncepciókat. Az egyik ilyen újdonság a   Vintage kollekció 1 + 1  az Eglo osztrák gyártótól. Az ügyfél maga választhat több mint 20 különböző lámpaernyőból és hozzá vásarolhat lámpalábat különböző designban. Az eredmény egy nagyon ízléses asztali lámpa retro stílusban. Elsősorban lehet használni a nappaliban, hálószobában vagy a dolgozószobában. Bár ez az új Vintage kollekciónál 1 + 1 egyfajta felépítmény, a teljes lámpa ára kb. 9000 Ft. 

Különböző kombinációk lehetősége

Előnyös, hogy a lámpalábaknak és lámpernyőknek E14 foglalata van, tehát ha vásarol két darabot mindegyikból,  létrehozhat több eredeti lámpát.
Alább megtalálhatja a teljes új kínalatunkat lámpalábakból és lámpaernyőkból, amelyből könnyedén (amint ez a mellékelt ábrán látható), hogy létrehoz  egy eredeti retro asztali lámpa.


 Vintage világítás
 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i