A legalacsonyabb ár garanciája! Ha azonos terméket talál máshol olcsóbban, tőlünk azt a terméket még olcsóbban kapja! további információ

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák

Új lámpák vannak a gyerekszobába

Dátum: 27.11.2015

Dalber spanyol nálunk újan kap mintegy száz gyermek csillárokat és lámpákat. Vannak lámpák nem csak a kissebb gyermekeknek, hanem tinédzsereknek, például térképek vagy zászlók motívumokkal.

Dalber  spanyol nálunk újan kap mintegy száz gyermek csillárokat és lámpákat. Vannak lámpák nem csak a kissebb gyermekeknek, hanem  tinédzsereknek, például térképek vagy zászlók motívumokkal.

Minőségi kivitelezés három éves garanciával 

Egyértelmű, hogy a gyerekeknek mindenki csak  a legjobbat akarja. Azért kezdtünk együttműködni a spanyol márkaval Dalber-el, amely specializálódik a a gyermek világításra és minden termékére vannak biztonságossági vizsgálatok összhangban van az Európai Úniós normáknak. Mivel biztosak vagyunk a  minőségi tervezéssel az összes Dalber gyermek csillárokkal, lámpákkal és egyéb jellegű világításokkal a teljes kínalátra kínalunk ingyenes három év garanciát. A garancia minden lámpára vonatkozik kivéve az izzókat

Természetesen a gyermekkorban nagyon fontos, hogy fejlesszék a képzeletet és  teremtsenek új ötleteket. Ezért a Dalber lámpáknak változatos témáik vannak - például az állatokkal, vagy  a Hello Kitty alakkal - és néha találkoznak a  foszforeszkáló hatással.


Gyermek lámpák Dalber Little zooDětská stolní lampa s motivem Hello Kitty

PTulsúlyban vannak a csillárok és az asztali lámpák

Mint már említettük, az újgyermek lámpák kínalatban nem csak gyermek motívumok vannak, hanem olyanok is, amelyek alkalmasak  idősebb lányok és fiúk szobájába. Pontosabban szó van , a csillárokról és lámpákról  Térképek és Párizs sorozatból, ahogyan lejjebb  látható a mellékelt fotókon.


Gyyremek csillárok és lámpák  Dalber ParisLámpák gyermekszobába Dalber Térképek sorozatból
 

Copyright © 1990 – 2017 Lámpák.hu