Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Új lámpák vannak a gyerekszobába

Hírek és közlemények

Tamás

Dalber spanyol nálunk újan kap mintegy száz gyermek csillárokat és lámpákat. Vannak lámpák nem csak a kissebb gyermekeknek, hanem tinédzsereknek, például térképek vagy zászlók motívumokkal.

Dalber  spanyol nálunk újan kap mintegy száz gyermek csillárokat és lámpákat. Vannak lámpák nem csak a kissebb gyermekeknek, hanem  tinédzsereknek, például térképek vagy zászlók motívumokkal.

Minőségi kivitelezés három éves garanciával 

Egyértelmű, hogy a gyerekeknek mindenki csak  a legjobbat akarja. Azért kezdtünk együttműködni a spanyol márkaval Dalber-el, amely specializálódik a a gyermek világításra és minden termékére vannak biztonságossági vizsgálatok összhangban van az Európai Úniós normáknak. Mivel biztosak vagyunk a  minőségi tervezéssel az összes Dalber gyermek csillárokkal, lámpákkal és egyéb jellegű világításokkal a teljes kínalátra kínalunk ingyenes három év garanciát. A garancia minden lámpára vonatkozik kivéve az izzókat

Természetesen a gyermekkorban nagyon fontos, hogy fejlesszék a képzeletet és  teremtsenek új ötleteket. Ezért a Dalber lámpáknak változatos témáik vannak - például az állatokkal, vagy  a Hello Kitty alakkal - és néha találkoznak a  foszforeszkáló hatással.


Gyermek lámpák Dalber Little zooDětská stolní lampa s motivem Hello Kitty

PTulsúlyban vannak a csillárok és az asztali lámpák

Mint már említettük, az újgyermek lámpák kínalatban nem csak gyermek motívumok vannak, hanem olyanok is, amelyek alkalmasak  idősebb lányok és fiúk szobájába. Pontosabban szó van , a csillárokról és lámpákról  Térképek és Párizs sorozatból, ahogyan lejjebb  látható a mellékelt fotókon.


Gyyremek csillárok és lámpák  Dalber ParisLámpák gyermekszobába Dalber Térképek sorozatból
 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i