0
Kedvenc tételek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15.30)
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyen szállításhoz hiányzik 10 000 Ft
Kategóriák

Új design lámpák Olaszországból

Tamás

Ajánlatunkban most újdonságként megtalálhatja az Artemide olasz cég eredeti lámpáit. Ezek a lámpák ismert olasz dizájnerek tervezték.

Ajánlatunkban most újdonságként megtalálhatja az Artemide olasz cég eredeti lámpáit. Ezek a lámpák ismert olasz dizájnerek tervezték.

Modern és luxus Artemide lámpák

Az Artemide céget a 20-adik század 60-as éveiben alapították Milánóban. Az alapításától kezdve modern és design lámpák gyártására szakosodott, így több mint 50 éve ki tudja elégíteni a legigényesebb vásárlók igényeit is. Az
Artemide lámpákat a világszerte ismert dizájnerek tervezik és a cég szintén együttműködik több művészeti iskolával (például a Royal College of Art Londonban) hogy a legjobb diákokkal együttműködhessen.

Nem megszokott formák

Ajánlatunkban megtalálhat az Artemide márkától álló és asztali lámpákat  de szintén mennyezeti lámpákat és függesztékeket is. A tervezőik például gyakran gondolnak a színek és formák harmóniájára. Ennek eredménye például az Artemide Mercury függesztékek kolekciója, amelyek úgy néznek ki mint a felfüggesztett csiszolt fekete kövek. Különösen a nagyobb helyiségekbe, amelyek azonban alacsonyabb mennyezetűek lehetnek, kitűnően használhatóak a LED NET mennyezeti lámpák, amelyek hó pelyheket idéznek. 
Az Artemide lámpák esetében biztos lehet, hogy minden darab eredeti (csak korlátozott számú gyártási szériában gyártják) és a legapróbb részletekig ki van dolgozva. Például a TRIFLUO függeszték, amely a színgazdagságával tűnik ki, alkony kapcsolós. Szintén fontos, hogy az Artemide lámpák széles választékához a pót alkatrészek elérhetőek.

A jelen kór designjának jelképe

Ennek az olasz márkának a célja maximális élményt nyújtani és egyidejűleg energiatakarékos üzemmódot nyújtani, ezért gyakran használják a LED-es technológiát. A nemzetközi szinten Artemide termékei a modern design jelképei. A világ jelentős képzőművészeti múzeumaiban is jelentős helyet foglalnak el, mint például a newyorki Metropolitan Museum of Art, a londoni Victoria and Albert Museum, a milánói Museo Nazionale della Scienza e della Tecnica, a romai Galleria Nazionale d'Arte Moderna vagy a párizsi Centre Georges Pompidou.

Válasszon Ön is stílusos és luxus Artemide lámpát!

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2019 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva.