Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Milyen lámpával megvilágítani a teraszt?

Kültéri házmegvilágítás

Tamás

Teraszt meglehet világítani többféle módon. Nézze meg a fényképekeinket, olvassa el néhány tippet, és hagyja magát ihletni.

Teraszt meglehet világítani többféle módon. Nézze meg a fényképekeinket, olvassa el néhány tippet, és hagyja magát ihletni. Az  árak már  1600,- Ft-tól vannak

Legpraktikusabb a fali lámpa

 Az új épületek esetében,de ugyanúgy újjáépítésnél,  a  legtöbb nappali  össze van kötve teraszal nagy üvegajtóval. Ez egy praktikus és kényelmes megoldás. Ez nyilvánvalóan nem jelenti azt, hogy a szabadtéri ülésnek  elegendő lesz  csak a lámpa beltérból. Különösen, ha van egy nagyobb terassza. Javasoljuk, hogy a fal a bejáratnál  helyezzen el egy vagy kettő fali lámpát. A megjelenésüket jó harmonizál a  környezettel és a kertel. Még mindig népszerűek a lámpák, amelyek emlékeztetnek lucernára, már újonnan szintén LED kivitelben is vannak.
 
 Használja ki a praktikus érzékelőt

Oceníte to třeba v případě, že nesete na terasu pohoštění a nemáte volnou ruku.   Gyakran a kínálatunkban vannak a kültéri lámpák teraszra téglalap alakban, félkör és henger alakban. További érdekes megjelenésűek a  rácsal. Ezek a modern megjelenésű lámpák tervezve vannak a homlokzatra a ház bejáratánál, így aztán a kültéri világítás szépen össze van hangolva. Ahogyan egyre nagyobb nyomás nehezedik az energiahatékonyságra, egyre több  napelemes lámpa LED kivitelben van gyártva. A drágább termékeknél a része egy érzékelő, amely automatikusan bekapcsolódik és egy idő után kikapcsol. Értékelni fogja abban az esetben, amikor  vendéglátást visz a teraszra és egy keze sem szabad.
 

 

Hatásra LED szalagok és taposólámpa


Ha szeretne a teraszt újraéleszteni, akkor  ajánljők a vízálló LED szalagot pld.agasztott felragasztva a terasz széleire és  nagy hatásűak a taposólámpák is. Spotlámpákról van szó lefedve  ellenálló üvegel, amelyek be sóllyesztve a  padlóba. Lehet taposni rájük és néhányon autóval átmenni, tehát  autóbeálló utakra a garázsba vannak tervezve.
Kellemes hangulat a teraszon idézik a különböző kültéri asztali lámpák és állólámpák, különösen az utóbbi években népszerűek a  napelemes lámpák. A történelem kedvelőknek kínalatunkban vannak a petróleumlámpák.
 

 Az Ön egyszerűség orientációja miatt e szöveg alatt talál néhány tippet a lámpákra a teraszra.A teljes kínálat a kültéri lámpákba megtalálja.
 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i