0
Kedvenc tételek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15.30)
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyen szállításhoz hiányzik 10 000 Ft
Kategóriák

LED lámpák Philips – garancia 5 év

Tamás

LED lámpák Philips a legjöbb termékekhoz tartoznak, amely a kínalatunkban vannak.A gyártó garantálja a hosszú élettartamat, a magas energia-megtakarítás és erős fény kibocsátást.

LED lámpák Philips a legjöbb termékekhoz tartoznak, amely a kínalatunkban vannak.A gyártó garantálja a hosszú élettartamat, a magas energia-megtakarítás és erős fény kibocsátást.

LED fürdőszobai lámpákPhilips – vezető LED megvilágítás

Azt hiszem, nehéz lenne Magyarországon keresni egy felnőtt embert, aki még soha nem hallott a Philips márkáról. Végtére a cég, amely 1891-ben alakult  hollandiai Eindhovenben és a világítás mellett  gyárt háztartási gépeket és elektronikát.

Az ok egyszerű volt  - megfelelni az egyre növekvő keresletnek a villanykörték után, ami magával hozta a kereskedelmi villamos energia. Fokozatosan a  Philips izzók váltak ismertté és elkezdődött a cég portfólió bővítése. Jelenleg Philips (és annak nővére cégei - pld.  Massive), az egyik vezető a LED-es világítás terén.

Garancia 5 év

A szöveg alatt megnézheti az újdonságokat, amelyeket a  Philips nemrég bevezetett. Szó van a LED-es lámpákról, amelyeknek nagy fényerejük van és közben akár 90% -a villamos energiát takarítanak meg. Egy másik előny a kellemes meleg fehér fény (hasonló a hagyományos szálas izzónak) és különösen a hosszú élettartam. A gyártó kijelenti, hogy LED-es világítás szolgálni fog  több mint 30 évig

Hogy ez  igazán minőséges termék, ezt bizonyítja a  tény, hogy ezekre a LED-es lámpákra adunk 5 év garanciát. Ajánlatunk  tulnyomórészt tartalmazza a  spotlámpákat, fürdőszobai lámpákat és kültéri fali lámpatesteket.

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2019 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva.