Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

LED lámpák Philips – garancia 5 év

A márkákról

Tamás

LED lámpák Philips a legjöbb termékekhoz tartoznak, amely a kínalatunkban vannak.A gyártó garantálja a hosszú élettartamat, a magas energia-megtakarítás és erős fény kibocsátást.

LED lámpák Philips a legjöbb termékekhoz tartoznak, amely a kínalatunkban vannak.A gyártó garantálja a hosszú élettartamat, a magas energia-megtakarítás és erős fény kibocsátást.

LED fürdőszobai lámpákPhilips – vezető LED megvilágítás

Azt hiszem, nehéz lenne Magyarországon keresni egy felnőtt embert, aki még soha nem hallott a Philips márkáról. Végtére a cég, amely 1891-ben alakult  hollandiai Eindhovenben és a világítás mellett  gyárt háztartási gépeket és elektronikát.

Az ok egyszerű volt  - megfelelni az egyre növekvő keresletnek a villanykörték után, ami magával hozta a kereskedelmi villamos energia. Fokozatosan a  Philips izzók váltak ismertté és elkezdődött a cég portfólió bővítése. Jelenleg Philips (és annak nővére cégei - pld.  Massive), az egyik vezető a LED-es világítás terén.

Garancia 5 év

A szöveg alatt megnézheti az újdonságokat, amelyeket a  Philips nemrég bevezetett. Szó van a LED-es lámpákról, amelyeknek nagy fényerejük van és közben akár 90% -a villamos energiát takarítanak meg. Egy másik előny a kellemes meleg fehér fény (hasonló a hagyományos szálas izzónak) és különösen a hosszú élettartam. A gyártó kijelenti, hogy LED-es világítás szolgálni fog  több mint 30 évig

Hogy ez  igazán minőséges termék, ezt bizonyítja a  tény, hogy ezekre a LED-es lámpákra adunk 5 év garanciát. Ajánlatunk  tulnyomórészt tartalmazza a  spotlámpákat, fürdőszobai lámpákat és kültéri fali lámpatesteket.

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i