0
Kedvenc tételek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15.30)
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyen szállításhoz hiányzik 10 000 Ft
Kategóriák

Könnyebb kezelése a reklamációnak, a termék cserének és a termék visszaküldésének

Tamás

Szüksége van visszaküldeni, kicserélni vagy reklamálni a terméket a webáruházunkban? Készitettünk Önnek egyszerű nyomtatványt.

Szüksége van visszaküldeni, kicserélni vagy reklamálni a terméket a webáruhézunkban? Készitettünk Önnek egyszerű nyomtatványt. 

Igyekszünk nem csak árúsítani  szép lámpákat  versenyképes áron, de a célunk az is, hogy a vásárlás  és a lehetséges megoldás a vásárlásra minél egyszerűbb legyen. A főoldal alján az oszlopban Reklamáció megtalálja az  új nyomtatványt. 

Ezt használhatja nem csak reklmációra, de ugyanúgy termék cserére vagy  viszaküldésre jogszabályban meghatározott 14 napos időszakban. 

Együtt a konkrét áru elküldésével (kérjük, ne küldje utánvétre), még  el kell küldeni az alábbi űrlapot. Ne felejtse el, hogy a termék visszaküldés vagy csere esetében, a  visszatérő áru nem lehet használt, a terméknek sértetlen kell lennie és becsomagolva  az eredeti csomagolásában.

A nyomtatványt itt találja meg. 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2019 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva.