Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Hogyan válasszunk világítást a garázsba és a kültérbe?

Kültér
Válaszolt:
TamásTamás

Válasz:

A garázs megvilágítására fali lámpákat ajánlunk. Ne felejtse el a garázs előtti területet is szükség van megvilágítani, itt legjobban a szenzoros kültéri lámpák érvényesülnek.

Természetes, hogy a világítás vásárlásakor az elsők közé a konyhai, fürdőszobai vagy nappaliba szükséges lámpák tartoznak, de ez nem jelenti azt, hogy a garázs megvilágítása kevésbé fontos. Hiszen senki sem akarja az autóját a garázsban összetörni? A garázsba való biztonságos beálláshoz szükség van jó megvilágításhoz.

A legjobbak a fénycsöves megvilágítók

A modern automatikus garázs ajtók általában a mennyezet alá húzódnak fel, így a garázs ideális megvilágítására a fali lámpák (többet az IP védettségről olvashat itt ).
 
 
). Ajánljuk, hogy a lámpa IP védettségének értéke legalább 44 legyen, ami azt jelenti, hogy a lámpa apró méretű szilárd tárgyak ellen védett (>1 mm) (ha szüksége van potřebuje jobb védettségre a por ellen, akkor az első számjegy értékének 5 vagy 6 kell lennie) és fröccsenő víz ellen védett minden irányból (nem károsító mértékű szivárgás megengedett). Mivel a garázsban gyakran dolgozunk is, előnyös ha a lámpának védőkosara is van.
 


Tapasztalataink alapján a garázsba a legmegfelelőbb a fénycsöves lámpák használata. A helyiséget egyenletesen megvilágítják és energiatakarékosak. Ajánljuk olyan fénycsövek vásárlását, amelyek elektronikus előtéttel vannak ellátva, aminek köszönhetően egyből világítanak és Ön elkerülheti a kellemetlen villogást. Az elektronikus előtét esetében nem kell várnia a lámpa fokozatos kivilágosodására és a garázsba bejárhat azonnal
 
 
 
A garázs méretétől eltekintve, nem ajánljuk csak egy lámpa vásárlását. Ez kétszeresen érvényes arra az esetre, amikor a nagyobb garázsban műhely is van. Ha már a műhely megvilágításáról beszélünk, ne feledkezzen meg a munkaasztal megvilágításáról sem. Ismét a fénycsöves lámpát ajánljuk, amelyet úgy helyezzen el, hogy Ön ne vessen árnyékot a munka során. Ha apró pontos munkát végez, jó ha a világítást kiegészíti egy asztali lámpával
 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Lépjen kapcsolatba velünk

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Copyright © 1994 - 2024 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i