Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levý banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Hogyan válasszunk lámpát a hálószobába

Beltéri világítás

Tamás

A hálószoba a pihenés és a kikapcsolódás helye, ami meghatározza a megvilágítás kiválasztását is. Ennek alapjai a mennyezeti lámpa és a fali lámpák.

Feltette a kérdést, melyik a legjobb lámpa a hálószobába? Higgye el, nem az egyetlen, aki ezt a kérdést feltette. A következő cikkben megpróbálunk Önnek tanácsot adni, mit kell figyelembe vennie a hálószobai világítás kiválasztásakor. 

A távirányítós lámpák praktikusak

A hálószoba a lakásban különleges szerepet tölt be, a jól választott megvilágítással a hangulatát nagyban lehet befolyásolni és a pihenés és kikapcsolódás paradicsomává lehet varázsolni. Ezért tanácsoljuk tompított fényerejű lámpák kiválasztását. Azonban ha a hálószobában ruhaszekrény is van, akkor olyan lámpát válasszon, amely lehetővé teszi az erősebb megvilágítást is, hogy a ruhák színét a tompított fény ne befolyásolja.

A hálószoba megfelelő megvilágításának alapja a központi lámpa, amelynél ideális, ha nem lefelé, hanem felfelé világít. Ajánlatunkban találhat mennyezeti lámpákat, amelyek vagy egy nagyobb lámpából vagy több kisebb egyedi lámpából állnak. Az alacsonyabb hálószóbákban mennyezeti lámpákat ajánlunk, amelyek a helyiséget látszólag nagyobbnak teszik.  Nagy elönyük ezeknek a lámpáknak az is, hogy gyakran távirányítosak. Egyszerűen a lámpát fényét és gyakran színét is az ágyból tudja beállítani.
Nagyon kedvelt típusai a mennyezeti lámpáknak a csillárok. Azokat a hálószoba designjának megfelelően válassza ki. Leggyakrabban a vevőink a modern csillárok és design csillárok közül választanak, de a webáruházunkban választhat klasszikus csillárokat, rotáng csillárokat, rusztikus csillárokat és  kristály csillárokat is.

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i