Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Gyerek szoba

Beltéri világítás

Tamás

A gyerek szoba helyes megvilágítása igazán fontos. Ha a gyerek szoba nincs jól megvilágítva, nemcsak a gyerekek szeme károsulhat, de a baleset veszélye is megnő. Ha úgy érzi, hogy a gyerek szoba nincs megfelelően megvilágítva, itt az ideje, hogy ezzel valamit csináljunk!

A gyerek szoba helyes megvilágítása igazán fontos. Ha a gyerek szoba nincs jól megvilágítva, nemcsak a gyerekek szeme károsulhat, de a baleset veszélye is megnő. Ha úgy érzi, hogy a gyerek szoba nincs megfelelően megvilágítva, itt az ideje, hogy ezzel valamit csináljunk!

A gyerek szoba helyes megvilágítását kiválasztani a lampak.hu webáruházban nem nehéz feladat. A gyerek lámpák jellemzője  nem csak a szín gazdag vidám hangulatú design, de főleg a gyerekek részére biztonságos kivitelezés. A gyerek lámpák ellenálló és könnyen tisztítható anyagokból készülnek, mint például a műanyag.

A megfelelő lámpa kiválasztását nagyban befolyásolja a gyermek életkora. Más lámpára van szüksége egy kisbabának és egy kisiskolásnak. A kisebb gyerekek kedvelik a gyerek motívumos lámpákat. Itt gyakoriak a különböző kis állatok, kedvenc sztárok vagy mesehősök. Szintén figyelembe kell venni a gyermek érdeklődési körét. Ha a gyermeke szereti a természetet, akkor biztos nem vesz neki egy repülőgép alakú függesztéket, hanem egy csillárt, amely virág vagy delfin alakú.

Ahogy a gyerekek nőnek, a megvilágításra is egyre nagyobb követelmény hárul. A házi feladat írásához vagy a különböző kedvenc időtöltésekhez már szükség van az íróasztal megvilágítására. Ideálisak erre a célra a gyerek asztali lámpák. Figyelembe kell vennie, hogy gyermeke az asztalon festeni, házi feladatot írni vagy játszani nem csak napközben fog, ezért az íróasztal jó megvilágítása hozzájárul a gyerekszoba kényelméhez.

A gyerek szoba az a helyiség, ahol gyermeke a legtöbb időt tölti. Játszik, fest, az iskolába készül de szintén pihen. A gyerek szobát úgy kell kialakítania és berendeznie, hogy ezekhez a tevékenységekhez elég fényt biztosítson. A gyerekszoba megvilágítását ezért alaposan gondolja meg!

 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i