Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levý banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Elindítottuk a fénycsövek eladását

Akciók és kiárusítások

Tamás

Több tucat fénycsőnek és fénycsöves lámpának lényegesen levittuk az árát. Ezen kívül tippeket adunk, hol lehet Őket használni

Több tucat fénycsőnek és fénycsöves lámpának lényegesen levittuk az árát. Ezen kívul tippeket adunk, hol lehet Őket használni. 

Leggyakrabban a fénycsők a konyhai pult alá helyeszkednek

Bár a modern LED-es lámpák népszerűek, minél több közkedveltségnek örvendenek a fénycsövek is. Fényforrásuk valójában az energiatakarékos izzó. Nekik köszönhetően a fénycsövek összehasonlításban a hagyományos izzókkal akár 80 % - kal kevesebb áramot takarítanak meg. Biztonságosak is, múködés alatt hidegek (így a gyermek nem égetheti meg magát mint egy hagyományos edison izzónál) és az élettartamuk körülbelül 10 000 óra. Tehát ez egy jó kombináció a minőséges megvilágításnak és az árnak. 

A legtöbb ügyfelünk fénycsöveket vásarol a konyhai pult megvilágtásához. Cső formában vannak, tehát kis helyet vesznek igénybe és a helyiséget kellően kivilágítják. Ezen kívül egyes modellekben be van építve egy gyakorlati fiók. Mert a fejlődés mindig előre megy, már rendelkezésre állnak a LED-es fénycsövek.

Más alkalmas helyek a fénycső kivilágításra az irodák és a műhelyek. Legalkalmasabbak a típusok parabolikus rácsal, amelynek köszönhetően lehet elkerülni a kellemetlen tükröződést a számítogép monitoron.

A fénycsövek árai már 2100,- Ft-tól 

Mint már eméítettük az elején, nálunk most több tucat fénycsövet kiárusításban kapAz induló árak 2 100,- FT-tól vannak. Mert mi vagyunk a legnagyobb csehországi internetes üzlet lámpákkal, garantáljuk a legalacsonyabb árakat. És ha 35000 ,- Ft felett vásarol, akkor az árut ingyen szállítjuk otthonába.


Fénycsöves lámpa a konyhai pult kivilágításához

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i