Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

2+1 Ingyen kedvezményes akció

Akciók és kiárusítások

Tamás

Ki nem akarna 3 karácsonyi ajándékot 2 áráért? Nálunk ez most lehetséges. Ehhez elég 3 lámpát venni ebből a kategóriából és a harmadik (legolcsóbb) ingyen van.

Már vett karácsonyi ajándékot? Szeretne szép karácsonyi ajándékot venni olcsón? Webáruházunkban ez most lehetséges. Ehhez elég 3 lámpát venni a a 3. lá


mpa ingyen kategóriából és a harmadik (legolcsóbb) ingyen van.

Ezreket takaríthat meg

Mindenki szeret ajándékot kapni és ez Karácsonykor kétszeresen igaz. Természetesen a lámpák nem tartoznak a megszokott karácsonyi ajándékok közé tartozni, de annál eredetibb és nagyobb örömöt okoz kedveseinek. Mivel mi tudjuk, hogy a karácsonyi ajándék vásárlás gyakran kimerítő, szeretnénk Önnek ezt megkönnyebbíteni és egyszerűsíteni. Ideális kiindulópont a mi  a 3. lámpa ingyen kategória, ahol mint azt a neve is jelzi,  minden 3. lámpát ingyen kapja. Aktuálisan ebben az ajánlatban közel 250 lámpa közül választhat  amelyek használhatóak mint a belső mint a külső térben. A világításokat tetszés szerint kombinálhatja, fontos csak az, hogy legalább 3 db ebből a kategóriából legyen ahhoz, hogy a legolcsóbbat ingyen kapja - már a megrendelés során a legolcsóbb árát a megrendelő rendszer levonja. 
A legjobb ezen az, hogy ez az ajánlat nincs a darab számmal korlátozva. Ami az azt jelenti, hogy ha 6 lámpát vesz, akkor  2 lesz ingyen, ha 9 lámpát akkor 3 lesz ingyen és így tovább... Ezt a lehetőséget biztos kihasználja, ha éppen új házat vagy lakást rendez be, vagy új panzió vagy hotel nyitását tervezi. 


Hogyan tudok olcsón karácsonyi ajándékot venni? 

Már írtuk, hogy nálunk karácsonyi ajándékot olcsón vehet. Legjobb ezt egy konkrét példán megmutatni, ahol nem csak pénzt takaríthat meg, de 3 kedvesét is megajándékozhat. Mint ajándék a gyerekeknek ajánlhatjuk a CLOWN mennyezeti lámpát a színes bohóccal. Minden hölgynek örömet okoz a luxus TIFFANY asztali lámpa és a férfiaknak. a nagypapának, apának vagy férjnek, pedig jól jön egy  BANNY csiptetős spotlámpa, amely megvilágít minden tevékenységet, mint például az olvasását, barkácsolást vagy hobby tevékenységet.

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i