Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Szűrés

Szűrő betöltése ...

Lámpák és irányfények konnektorba - Luxera

  • Legkedveltebb
  • Legnézettebb
Következő legvásároltab

Kategória leírása

Lámpák és irányfények konnektorba
 
Lámpákat ilyen nagy választékban, csak nálunk találja meg. Ezeknek a lámpáknak a nagy előnyük a gyors csatlakozás bárhol ahol szükségünk van rá. A konnektoros lámpák jól használhatóak irányfényként. Kínálatunkban szintén megtalálhatóak a LED konnektoros lámpák, amelyeket felakaszthatunk a falra, vagy az ágy fölé mint olvasólámpa. Esetleg a konyhában is jó szolgálatot tehet a főzőlap felett. Nagy előnyük a gyors beüzemelés. A falra szerelésen kívúl további lehetőseg közül is választhatunk, ugyanis a konnektoros lámpák csíptetővel is elérhetőek. Ennek segítségével könnyedén feltehetjük akár egy polcra, íróasztalra. Az éjjeli konnektros lámpák dugóval rendelkezenek, közvetlen a konnektorba helyezhetőek.
 
 
Gyerek éjjeli lámpák és konnektoros lámpák 
 
Gyerek éjjeli lámpák legtöbb esetben konnektorba helyezhetőek. A kapcsolót a vezetéken a kisebb iskolás gyerekek is könnyen kezelik, használják. Így a gyerek konnektoros lámpák jó szolgálatot tesznek a könyv olvasásakor, vagy egy képes enciklopédia lapozgatásakor. Az éjjeli lámpák másik típusa a konnektoros éjjeli irányfények, melyek nem vakítanak és kellő fényt biztosítanak az éjszakai toalett látogatásakor gyermekeink részére. 
 
Ezek a konnektors lámpák  nagyon egyszerűen cserélhetőek másik stílusűra, ahogy gyermekünk növekszik és más motívumókat szeretne szobájába. Mivel ezek a lámpák nincsenek felfúrva a falra, vagy más módon rögzítve, elegendő kihúznunk a konnektorból és egy másikat behelyezni. Legyen az bármilyen típusú konnektoros lámpa, akár gyermekünk, vagy magunk részére, ne felejtsük kiválasztani a megfelelő izzót sem. A leggyakrabban használatos foglalatok a kisebb mérető lámpákban az E14 jelzésűek 

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i