Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Szűrés

Szűrő betöltése ...

Izzók - ZigBee

A Philips Hue intelligens világítás előnyei

A Philips Hue intelligens világítással azonnal kézbe veheti a világítást. A napi tevékenységek sokkal könnyebbek megfelelő világítással. A Philips Hue segít felébredni és feltöltődni a reggeli közben, segít a gyerekeknek a házi feladatra koncentrálni, és egy mozgalmas nap végén megfelelő fénybeállítást biztosít az olvasáshoz vagy a pihenéshez.

jednoduchá instalace

Egyszerű telepítés

A Philips Hue telepítése egyszerű. A telepítés mindössze néhány percet vesz igénybe, és nem kell cserélnie az elektromos vezetékeket otthonában.

široká nabídka

Széles kínálat

Az intelligens világítástól a LED-szalagokon, beltéri lámpákon át a kültéri világításig a Philips Hue mindenki számára kínál megoldást.

záruka kvality

Garancia a minőségre

A Philips Hue termékek több mint 10 éve a minőség és a fejlődés szinonimája. A Hue ökoszisztéma megbízhatóan működik, az alkalmazás pedig jól szervezett és rendszeresen frissített.

miliony barev

Légkör

A világítás fényerejének, színének és hőmérsékletének megváltoztatásával azonnal megváltoztathatja a helyiség légkörét.

Fedezze fel az összes funkciót

Hogyan kezdjen a Philips Hue-vel

A beállítás egyszerű, a vezérlés pedig még egyszerűbb. Az indításhoz csak a Philips Hue izzóra vagy lámpára és a Hue alkalmazásra lesz szüksége. Ezután bármikor hozzáadhatja a Hue Bridge-et az intelligens világítási funkciók teljes készletéhez.

Philips Hue izzó

Szerelje be a Philips Hue izzókat

Az intelligens izzók a Philips Hue alapja. Csavarja ki a normál izzót, és helyezze be a Philips Hue izzót. Ha kapcsolón keresztül szeretné vezérelni a világítást, az izzó úgy fog működni, mint bármely hagyományos izzó.

Philips Hue applikáció

Töltse le a Hue applikációt

A Hue alkalmazással vagy távirányítóval történő vezérlés közben felfedezheti a Philips Hue varázsát. Ezután szabályozhatjuk a fényerőt, és az izzó típusától függően szabályozhatjuk a hőmérsékletet, vagy akár 16 millió szín közül választhatunk.

Philips Hue bridge

Adja hozzá a Hue Bridge egységet

Hozza ki a legtöbbet a Philips Hue-ból a Hue Bridge segítségével. Hozzáférhet az automatizáláshoz és más hasznos funkciókhoz háztartásában akár 50 lámpához. A Hue Bridge minden kezdőcsomag része.

Fedezze fel az összes funkciót

Rányítsa a Philips Hue-t a maga módján

A Philips Hue egyszerű és kényelmes módot kínál az otthoni világítás szabályozására. A tartozékok széles választékának köszönhetően, az elegáns távirányítóktól a mozgásérzékelőkig, mindig kézben tarthatja a lámpákat. A jól kidolgozott alkalmazás és a hangasszisztenseken keresztüli vezérlés magától értetődő.

Philips Hue Mozgásérzékelő

Mozgásérzékelő

Kapcsolja be a lámpákat mozgással. Akkumulátorról működik, és bárhová könnyedén felszerelheti.

Vásárlás
Philips Hue Tap Dial Switch

Tap Dial Switch

Akár három helyiség vagy zóna vezérlése. A külső gyűrű elfordításával módosíthatja a fényerőt. A távirányító falra szerelhető, mágneses felületre helyezhető, vagy távirányítóként is használható.

Vásárlás
Philips Hue Dimmer Switch

Dimmelő Kapcsoló

Váltás a beállítható jelenetek között. Sima fényszabályozás. Rögzítse falra vagy mágneses felületre.

Vásárlás
Fali kapcsoló modul

Fali kapcsoló modul

IBeépítés normál kapcsoló mögé. A modul gondoskodik arról, hogy a lámpák mindig áram alatt legyenek. A jelenetek beállítása az egyes lámpákhoz vagy az egész helyiségben/zónában egy klasszikus kapcsolóval történik.

Vásárlás
  • Legkedveltebb
  • Legnézettebb
Következő legvásároltabb

Kategória leírása

Philips intelligens izzók


Az intelligens otthon kényelme az Ön számára is elérhető! A kezdőkészletek mindenki számára alkalmasak, akik intelligens világítást akarnak kipróbálni.


Az alapkészlet a Philips-től beszerezhető a Philips HUE Starter Kit kezdőkészlet alatt. A kezdőcsomagban két okos izzó található a Philips HUE Bridge csatlakozó készülékkel. Ezek az izzókat telefonról lehet irányítani és akár 50 izzó is rácsatlakoztatható. Élvezze az okos otthon kényelmét!


Többféle kezdő csomagunk van, tehát különféle számú és típusú intelligens izzót és intelligens lámpát választhat.
Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i