Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Szűrés

Szűrő betöltése ...

Háztartási kapcsolók - Xiaomi

Vendor 9
  • Legkedveltebb
  • Legnézettebb
Következő legvásároltabb
Kívánt tartalmat nem található.

Alkategóriák: Kapcsolók, dimmerek és keretek - válasszon alkategóriát

Kategória leírása

Kapcsolók


A kapcsoló szinte minden világítás elengedhetetlen része. Az alapkapcsoló be- és kikapcsolhatja a világítást, míg az alternatív kapcsolókkal, mint a dimmer kapcsolók, a fény intenzitását is beállíthatja. Ugyanezt a funkciót tudja általában a forgó kapcsoló is. A helymeghatározás szempontjából a leggyakoribb a fali kapcsoló, népszerűség szempontjából Legrand kapcsolók a legvásároltabbak. A legmodernebb okos kapcsolók távvezérléssel, WiFi-vel működnek, így könnyítve meg a mindennapi életet.


Vezeték nélküli kapcsoló


A vezeték nélküli kapcsolók egyszerűbb megoldást jelentenek a hagyományos otthoni kapcsolókkal szemben. Az előnyük, hogy nem kell a kábelezéssel törődnünk. Ezek a "luxus kapcsolók" érintős kapcsolók is lehetnek, amelyeket (ahogy azt a név is sugallja) csak egy érintés vezérli.


A kapcsolók bekötése


Bármilyen kapcsolót és háztartási kapcsolót nem ajánlott szakember nélkül felszerelni, mindig hívjon egy tapasztalt villanyszerelőt ezek bekötéséhez, így megakadályozhatja az olyan kellemetlen következményeket, például a rövidzárlatot vagy a tüzet.
Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i