Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Szűrés

Szűrő betöltése ...

Fali spotlámpák - DeMarkt

  • Legkedveltebb
  • Heti akciók
  • Legnézettebb
Következő legvásároltab

Kategória leírása

Fali spotlámpál
 
A spotlámpák a lakásokban egyre eltrjedtebb világítási formát jelentenek, elsősorban a folyosókon, fürdőszobákban és a konyhákban. A relatív kicsi fényforrások, sok esetben beépítettek a mennyezetbe, vagy a konyhapult fölé,aránylag nagy teljesítménnyel bírnak. Ennek köszönhetően teljes mértékben megvilágítják az adott helyiséget. Ideális megvilágítás a konyhába a led spotok. Alacsony teljesítményfelvételük ellenére és a biztonságos led fényforrásnak köszönhetően tökéletesen megvilágítják  konyhapultot a biztonságos munkavégzéshez. A dimmelhető led spotok pontosan ellenkezőleg, kellemes fénít nyújtanak a pihenésre használt helyiségekben, ahol igényünk szerint irányíthatjuk a fényt és szabályozhatjuk a fényerőt.
 
A beépített spotlámpák a mennyezetbe szinte észreehetetlen világítótestei otthonainknak. Az egyenletes elhelyezésüknek köszönhetően, akár főfényforrásként is hasznákhatjuk. 
 
Kaphatóak darabonként és többdarabos készletekben, semleges fehér fénnyel, krómozott, vagy színes kivitelben. A spotlámpák tehát lehetnek apró fények a megvilágítás kiegészítőji, vagy akár egy jobban kiépített főfényforrás az adott helyiségben.
Ennek a variálhatóságuknak köszönhetően, a spotokat gyakorlatilag bárhol felhasználahtjuk.
 
 
Vigyázat a a fürdőszobai felhasználásnál. Fontos ügyelnünk a nedvesség, viz elleni védettségre, ahol az IP védettségnek legalágg 44 vagy magasabbnak kell lennie. Az alacsonyabb IP védettségú spotlámpákat ezért minden esetben szárazabb, alacsony páratartalmú helyeken alkalmazzuk. 
 

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i