Raktáron több mint 920 000 termékA szállítás 10000 Ft-tól ingyenesAjándék 35000 Ft-tól

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák

Fali spotlámpák

 • Szín
 • Funkciók
 • Izzók száma
 • Foglalat
 • Stílus
 • Helység
 • Anyag
 • Gyártó
 • Védettség
 • Maximális teljesítmény
 • Feszültség
 • Elérhetőség

Szín

Egyéb márkák
antracit (1)
barna (46)
bézs (10)
fehér (173)
fekete (65)
kék (10)
lila (8)
matt króm (118)
patinás (10)
piros (3)
sárga (2)
színes (7)
szürke (31)
türkiz (1)
zöld (10)
A szín a termék pontos színét jelenti. Ha pl az „arany“ színt választja, abban az esetben csak az ilyen színű, vagy ilyen színt tartalmazó termékek jelennek meg.

Funkciók

Egyéb márkák
A funkció kiválasztásánál a világítótest tulajdonságait adhatja meg. Ha pl. a „LED technológia“ jelöli meg, abban az esetben az ilyen technológiával üzemelő világítótesteket kínálja az oldal.

Izzók száma

Válassza ki a lámpatestet a megfelelő számú izzóval. Szeretne egy többágú csillárt? Esetleg egy asztali lámpát egy izzóval? Ezt könnyen beállíthatja a szűrőben.

Foglalat

Egyéb márkák
E14 (154)
E27 (61)
G9 (40)
GU10 (143)
GX53 (2)
Ezzel a szűrővel az Ön által keresett foglalatú termékeket keresheti meg. Minden lámpatest más-más foglalattal rendelkezik, amelybe a megfelelő izzót kell választani. Ha nem tudja milyen foglalatot válasszon, segíthet eldönteni ez a cikk.

Stílus

Egyéb márkák
Design (11)
Gyerek (47)
Klasszikus (48)
Modern (412)
Vintage (17)

Helység

Egyéb márkák
Előszoba (88)
Hálószoba (335)
Konyha (9)
Mosószoba (10)
Nappali (203)

Anyag

Egyéb márkák
fa (52)
fém (483)
gumi (1)
kerámia (2)
kristály (2)
műanyag (60)
üveg (146)
Az anyag azt jelöli, hogy a termék milyen anyagból készült. Ha pl. üvegből készült termékeket szeretne, jelölje be az „üveg“ szót.

Gyártó

Ajánljuk
Eglo (114)
Globo (73)
Jupiter (2)
Lucide (7)
Luxera (7)
Paulmann (9)
Philips (52)
Prezent (50)
Rabalux (64)
Top Light (2)
Egyéb márkák
Argon (13)
Ideal Lux (13)
Klik (4)
Maytoni (2)
Wofi (2)
Válassza ki az elképzelésének megfelelő márkát (gyártót). Tapasztalataink szerint ajánlunk Önnek néhányat.

Védettség

Egyéb márkák
IP20 (497)
IP44 (10)
Az IP védettség meghatározza a lámpatest védettségét az idegen tárgyak és víz behatolása ellen. IP kódnak nevezzük, amely az IP betűkből és további két számból áll. Az első szám az érintésvédelmet és az idegen tárgyak elleni védelmet határozza meg. A második szám a víz elleni védelmet határozza meg. További információkat itt olvashat.

Maximális teljesítmény

Nagy teljesítményű lámpára van szüksége? A szűrő segítségével „Maximális teljesítmény“ kiválaszthatja a megfelelő darabot. Az értékek Watt-ban(W) vannak megadva, a fényforrás maximális teljesítményét jelzi (izzó).

Feszültség

Fali spotlámpál
 
A spotlámpák a lakásokban egyre eltrjedtebb világítási formát jelentenek, elsősorban a folyosókon, fürdőszobákban és a konyhákban. A relatív kicsi fényforrások, sok esetben beépítettek a mennyezetbe, vagy a konyhapult fölé,aránylag nagy teljesítménnyel bírnak. Ennek köszönhetően teljes mértékben megvilágítják az adott helyiséget. Ideális megvilágítás a konyhába a led spotok. Alacsony teljesítményfelvételük ellenére és a biztonságos led fényforrásnak köszönhetően tökéletesen megvilágítják  konyhapultot a biztonságos munkavégzéshez. A dimmelhető led spotok pontosan ellenkezőleg, kellemes fénít nyújtanak a pihenésre használt helyiségekben, ahol igényünk szerint irányíthatjuk a fényt és szabályozhatjuk a fényerőt.
 
A beépített spotlámpák a mennyezetbe szinte észreehetetlen világítótestei otthonainknak. Az egyenletes elhelyezésüknek köszönhetően, akár főfényforrásként is hasznákhatjuk. 
 
Kaphatóak darabonként és többdarabos készletekben, semleges fehér fénnyel, krómozott, vagy színes kivitelben. A spotlámpák tehát lehetnek apró fények a megvilágítás kiegészítőji, vagy akár egy jobban kiépített főfényforrás az adott helyiségben.
Ennek a variálhatóságuknak köszönhetően, a spotokat gyakorlatilag bárhol felhasználahtjuk.
 
 
Vigyázat a a fürdőszobai felhasználásnál. Fontos ügyelnünk a nedvesség, viz elleni védettségre, ahol az IP védettségnek legalágg 44 vagy magasabbnak kell lennie. Az alacsonyabb IP védettségú spotlámpákat ezért minden esetben szárazabb, alacsony páratartalmú helyeken alkalmazzuk. 
 

Copyright © 1992 – 2019 Donoci Kft.