Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levý banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Xiaomi világítótestek

A márkákról

Tamás

Magas minőség és alacsony ár. Ezt garantálja a Xiaomi márka. Győződjön meg róla!

A Xiaomi márkát főként az okos telefonok és hasonló eszközök kapcsán ismerheti a legjobban. De e márkanév alatt azonban világítótestek is megtalálhatóak. És hol máshol is tekinthetné meg kínálatukat, ha nem nálunk. 


A gyártóról

A Xiaomi hét partner által lett alapítva még a 2010-es évben. Eredetileg egy szingapúri befektető vállalkozásról volt szó. Az elmúlt évek alatt azonban folyamatosan fejlődött. A vállalat okos telefonok, különböző applikációk és elektronikai cikkek tervezésével, fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozik. Ide tartoznak a világítótestek is, melyeket most nálunk is megtalálhat. Nagy pozitívumot jelent maga a cél, melyet a vállalat ktűzött. Ez a magas minőség fenntartása alacsony áron. A legtöbb Xiaomi márkáju terméket a LED világítás területén találja meg kínálatunkban. 


Kínálat

Ahogyan már említettük nálunk a Xiaomi márka alatt leggyakrabban LED lámpákat és további LED termékeket találhat, mint pl. LED izzók vagy kültéri hőmérők illetve okos konnektorok. Különböző lámpák közül választhat, melyek többnyire dimmelhetőek is. Nagyon érdekes a dizájnjuk és valóban nagyon minőségesek és modernek is. A különböző lámpákon kívül itt megtalálja az érzékelős lámpákat is, melyekkel már nem fogja állandóan a kapcsolót keresni. Ezek a világítótestek mozgást érzékelve magától bekapcsolnak és egy bizonyos idő elteltével ki is kapcsolnak. Vannak amelyek közvetlen bekötésüek a hálózatba, de vannak olyanok is amelyek konnektorba dughatóak. 

A Xiaomi márkájú csillárok vagy mennyezeti lámpák szintén nagyon érdekes világítótestek közé tartoznak. Hasonlóan a többi lámpákhoz, ezek is dimmelhetőek. Megválaszthatja a fény intenzitását. Felerősítheti ha jobban szeretne látni, vagy csökkenthei a lámpa fényerejét ha éppen kevesebb fényerőre van szüksége pl. televízó nézése közben. 


A Xiaomi termékek kínálata nagyon érdekes és modern. Ezek után már nem csak az okos telefonokkal hozhatja kapcsolatba ezt a márkanevet. A termékek minőségéről személyesen is meggyőződhet. 


Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i