0
Kedvenc tételek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Világítsa meg medencéjét és környezetét minőséges lámpákkal!

Tamás

Már nagyon várta a forró nappalok és meleg esték eljövetelét? Ne feledje el megvilágítani a medencéjét. sem!

És végre megérkezett. A hosszú hideg napok után végre megérkezett a gyönyörű időjárás, amely azonnal fürdőzésre csalogat. A medencébe nem csak nappal, de este is örömmel ugrunk, amikor is már megszűnik a nappali világítás. Éppen ezért egészen biztosan örömmel veszi a minőséges medence megvilágítást és annak környezetének megvilágítását. 

Ne becsülje le a medence megvilágítását

A medence környezetének illetve kültéri tavacska megvilágítása fontos lehet, már több okból is. Elsősorban fontos azok számára, akik legszívesebben este fürdenek a medencében, amikor is a víz hőmérséklete a legkellemesebb. S hogy ne ütközzön folyamatosan akadályba pl. a lépcsőknél, fontos hogy a medence valóban jól meg legyen világítva. A lámpatesteket ajánlatos egyenletesen elhelyezni a medence körül, hogy ne történjen  meg az,  hogy hamarabb a vízbe kerül, mint ahogyan azt szeretné. Tehát úgy, ahogyan az önnek a legjobban megfelel és hogy biztonságban érezze magát akkor is, amikor már lemegy a nap. A medencéhez vezető utacskán jól mutatnak pl. a különböző taposólámpák
  
null 
 
Fontos továbbá gondolni a biztonságra is. Kültéri világításra alkalmas világítótesteket szükséges beszerezni, melyek minden időjárási tényezőnek ellen állnak. Ez azt jelenti hogy nem csak a medence vizének, hanem az eső, erős szél illetve télen a hó illetve a fagynak is ellen állnak. A medencébe legkevesebb IP68 védettségű lámpa ajánlatos. Alacsonyabb IP védettségű lámpákat nem engedélyezett medencébe elhelyezni. Zárlatot és további veszélyt okozhatnak. 
A medence környzetének megvilágítása is fontos lehet. Azon túl, hogy a medencében kellemesen és egyben kényelmesen érezzük magunkat, szeretnénk a napágyon heverészve is kellemesen kipihenni magunkat. Az igazi feltöltődés azonban csak akkor érhető el, ha környezetünk is jól fog kinézni. 
 
null 

Nem csak a medencét, hanem a körülötte levő teret is fontos megvilágítani 

A medencéje már meg van világítva, de úgy gondolja, hogy még mindig hiányzik valami? Ha csak közvetlen a  medence területét világította meg, de a távolabbi területről elfeledkezett, nem is csoda. Szükséges ezt a távolabbi területet is kellőképpen megvilágítani. Ahhoz hogy a medencéjébő kilépve haza találjon, választhat a különböző kerti lámpákból vagy napelemes lámpákból. Ezeknek a lámpáknak köszönhetően nem lesz teljes sötétség udvarán, éppen ellenkezőleg a lámpák kellemes világítást kölcsönöznek, hogy így a medencénél még jobban kipihensesse magát és új energiát gyűjthessen a következő naphoz. 
null               null
 
Ha tehát még ezidáig nem világította meg medencéjét és annak környezetét, nincs mire várnia. Itt az ideje ezt helyre tennie. A forró nappalok és meleg éjszakák sajnos nem tartanak örökké, ezért használja ki a lehető legjobban. 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2019 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva.