Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levý banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Világítsa meg házát mennyezeti lámpákkal

Beltéri világítás

Tamás

Új központi megvilágítást szeretne, de a csillár nem illik a beltérbe? Nem gond! Mit szólna mennyezeti világítótesthez?

Abba a helyzetbe került, amikor is új központi világítótestre van szüksége? Hogyha a háza vagy lakása felújítására készül, vagy új házat épít, esetleg csak örömet akar szerezni, soha nem késő új világítótestben gondolkodni. De mi van, ha az Ön házába a csillár nem megfelelő választás? Kicsinyek a helységei, vagy alacsony a mennyezet. A csillár tehát egyáltalán nem felel meg a beltérbe. A ház megvilágítása nagyon jól megoldható csillár helyett mennyezeti lámpákkal.
 
 
null                      null

Bel- és kültéri mennyezeti világítótestek

Ha meggyőződött arról, hogy az Ön számára a legmegfelelőbb a mennyezeti világítótest, egy jó választással nem foghat mellé. Napjainkban a mennyezeti lámpák kínálata nem korlátozódik csupán csak egyfajta formára vagy anyagra. Olyan formájú, nagyságú vagy anyagból készült mennyezeti lámpát választhat, ami Önnek tökéletesen megfelel. Lehet az a mennyezeti lámpa müanyagból, üvegből, fából esetleg festett ólomüvegből. Mindegyik jól néz majd ki. Egyetlen feltétel, hogy olyan lámpát válasszon ki, amelyik összhangban lesz a lakás többi tartozékával is. A mennyezeti lámpák ugyanis a lakás minden helységében elhyelyezhetők. A konyhától kezdve a gyerekszobán és a nappalin keresztül egészen a fürdő-és hálószobáig, sőt még az előszobában is.
 
 
              null
 
A mennyezeti lámpák nem csak a belteret világíthatják meg. A mennyezeti világítótestek alkalmasak a kültéri helységekbe is. Rengeteg kültéri mennyezeti lámpát találhat, melyek eleve úgy vannak gyártva, hogy minden biztonsági szabványnak. megfeleljenek. A kültérben a világítótestek többnyire esővel, hóval, erős napsugárzással és más időjárási tényezővel kerülhetnek kapcsolatba. Világítótestet alacsony IP védettséggel ezért nagyon is veszélyes és alkalmatlan a kültérbe elhelyezni. A kültéri lámpák azonban magasabb IP védettséggel rendelkeznek, hogy megfeleljenek a biztonsági előírásoknak és hogy ne kelljen attól tartania, hogy zárlatot vagy egyéb más problémát okozzanak.
 
 
null                       null

A hagyományostól egészen a szabályozhatósakig

Vannak akik a hagyományos lámpákat kedvelik, amikor is a lámpa kapcsolójához közelítünk és egyszerüen bekapcsoljuk, majd kikapcsoljuk. Modern napjainkban azonban már egyre többen kedvelik a modern írányzatot, amely nem csak hogy időt, de pénzt is spórol. Itt mindenki megtalálja azt, amire szüksége van. Akik a hagyományos lámpákat kedvelik, azok számára természetesen itt vannak a hagyományos mennyezeti lámpák. Mindenki más számára pedig a különböző LED mennyezeti lámpák, melyekkel csökkentheti üzemeltetési költségüket. Ezen kívül még itt vannak a különféle szabályozhatós vagy intelligens mennyezeti lámpák, melyeket távirányító illetve okos telefon segítségével is irányíthat. Elég a heverőjén ülve megválasztani a kívánt fényerősséget vagy színhőmérsékletet. Az intelligens mennyezeti lámpáknak további több funkciójuk is van. Győződjön meg róla. 
 
 
null 
Most itt a mennyezeti lámpák széles választéka csak az ön számára. Kiválaszthatja a legmegfelelőbbet, amely a legjobban illik házába vagy külterébe.
 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i