Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levý banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Világítótestek TOP gyártóinktól

A márkákról

Tamás

Amennyiben kedveli az elsőosztályú minőséget, biztos nem vét hibát, ha ezen gyártóktól választ világítótestet.

Meglehet, sokan önök közül új világítótest beszerzésén gondolkodik. S mégis milyen márkát válasszon? Természetesen minden lámpa, melyet nálunk megtalál, minőséges. Vannak azonban néhány TOP gyártók, melyek az összes márkák közül is a legkedveltebbek.

Philips

Egy holland vállalat, melynek a gyökerei a régi múltba tekintenek vissza. Az 1891-es évben lett alapítva Eindhoven városában. A cég az alapítói nevét viseli, Gerard Philips és édesapja Frederik személyében. A Philips márkanév alatt rengeteg típusú termékkínálatot találhat. Az elektronika és elektrotechnika széles skálájára irányulnak. E név alatt a világ egyik legnagyobb elektronikai cégét képzelheti el. Nálunk ettől a gyártótól egy nagyobb terjedelmű világítástechnikai termékkínálattal találkozhat. A fényforrásoktól kezdve egészen a design darabokig. Választhat beltéri illetve kültéri világítótestek közül. Az utóbbi években nagyok közkedveltek a LED lámpák és az intelligens világítótestek, melyek megkönnyítik életét. 

Eglo

Az Eglo egy osztrák cég. Alapítását az 1969-es évre jegyezzük. Az igen minőséges és modern gyártásnak köszönhetően, ez a cég európa egyik vezető vállakozásához tartozik a világítótesteket tekintve. Az Eglo lámpák folyamatosan fejlődnek és lépést tartanak a technika előrehaladásával. Lehet ennek is köszönhetően, több mint 70 telephellyel rendelkezik és nem csak európa területén, hanem az egész világon. A cég a legsikeresebb a dekoratív világítótestek gyártása és eladása területén. S ismét úgymint a beltérben illetve kultérben. Egyik nagy előnyük, hogy számos világítótestet egyenesen készletben is gyártja. Így választhat csillárt, fali lámpát vagy lámpát s mindezt egy és ugyanazon designban.


OSRAM

Az Osram cég történelme, 110 évvel ezelőtt kezdődött. A vállalat székhelye Münchenben található. Egyike a világ vezető csúcstechnológiában tevékenykdedő vállalkozásainak. A világítástechnika területén ennek a cégnek hosszúéves tradíciója van. Az OSRAM kihasználja a világítás lehetőségeit az élet minőségének jobbítására. Mondhatni, hogy a cég igyekszik javítani illetve még jobbá tenni az utazást, kommunikációt, munkát. Nálunk számos fényforrást, de különböző típusú világítótesteket is megtalál.

Rabalux

A vállalat központja Magyarországon található. Pontosabban egy egyik legfejlettebb városban, Győrben. Ez a 24 éves márkanév stabil pénzügyi háttérrel és nagy nemzetközi tapaszalattal rendelkezik. A nagy raktári kapacitás garantálja a gazdag kínálatot és így az óriási termék választékot. A Rabalux márka a megbízhatóság garanciája. Továbbá garantálja az optimális ár-értékarányt. Ettől a gyártótól is talál nálunk világítótesteket otthonába, kertjébe és további külterébe. Nagy köszönet az energiatakarékosságot illetően is.


Paulmann

További márkanév, mely a TOP gyártók közé tartozik a Paulmann. Egy családi vállalatról van szó, melynek a székhelye Németországban található. Pontosabban Springe városában. Telephelyei 40 országban megtalálhatóak. Nevét színtén alapítója, Rüdiger Paulmann után kapta. A vállalat szintén izzók és világítótestek gyártásával foglalkozik. És már tobb mint 35 éve. Közkedveltsége garantálja, hogy minden egyes darabnál nagy súlyt fektet a biztonságra és a minőségre. A kínálat nagy részét LED technológiájú termékek képezik. Az elsőosztályú minőségnek köszönhetően a cég számos certifikációra tett szert, melyek mindezt igazolják. Kínálatunkban számos különböző világítótestet találhat ettől a gyártótól. Spotlámpáktól kezdve egészen a LED beépíthető vagy egyéb lámpákig.


Globo

További márkanév, melyről szintén nem feledkezhetünk meg, a Globo. A cég székhelye Ausztriában található, alapítása az 1998-as évig nyúlik vissza. A vállalat legfőbb tevékenysége a világítótestek fejlesztése és értékesítése az egész világon. A világítótestek tökéletes designjának köszönhetően kereskedelmi partnerei nem csak a végfelhasználók, hanem különböző üzletek, bútoráruházak és hasonló. Termékei a világ több mint 50 országában megtalálhatóak. Nálunk ettől a gyártótól széles termékkínálatot találhat. Választhat az egyszerű spotlámpáktól kezdve egészen a design darabok vagy színes gyermeklámpákig.

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i