0
Kedvenc tételek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Világítótestek a Steinel gyártótól

Tamás

Minőséges kültéri lámpára van szüksége? A Steinel gyártó lámpáiban biztos nem fog csalódani.

Információk a gyártóról

A Steinel céget 1959-ben alapították. Egészen a kezdetektől állandó fejlődés tapasztalható a cégben. A Steinel cég saját fejlesztési központokkal büszkélkedhet Németországban, Csehországban és Svájcban. Ennek köszönhetően világhírű innovatív termékekkel dicsekedhet. A tulajdonképpeni gyártás Németországban, Svájcban, Romániában a Moldva Köztársaságban folyik a saját üzemeikben. Ennek és a gyártási folyamatok szigorú betartásának köszönhető, hogy lámpáik valóban jó minőségüek és biztonságosak. A "Made by STEINEL" nevezetű termékek közkedveltek és elismertek az egész világon. Népszerüségüket azzal vívták ki, hogy teljesítik küldetésüket, egyszerü a használatuk, hosszú időtartamúak , jó minőségüek, s mindezek mellett az ára is kedvező.
 
A világ első érzékelős lámpáját ebben a cégben találták fel húsz évvel ezelőtt. Céljuk az energia gyors kihasználása volt. A vásárlók pénzt takaríthatnak meg az alacsony fogyasztásuk miatt és még komfortosabbá is válik az életük e lámpák használata mellett. A Steinel márkájú lámpák jó néhány szakmai díjat nyertek el a formatervezésüknek és a termékek felhasználhatóságának köszönhetően. 

A Steinel termékek kínálata

A Steinel termékek esetében talán a kültéri érzékelős lámpák kategóriájának kínálata rendelkezik a legszélesebb skálával. Ezek az érzékelős lámpák rengeteg előnnyel rendelkeznek és egyre közkedveltebbek a vásárlók körében. A kültéri érzékelős lámpáknak ugyanis megvan az az előnyük, hogy a müködtetésükhöz nem szükséges kapcsoló. Hogyha például a bevásárlásról hazatérve gyorsan meg kell találni a ház kulcsát, elég ha az érzékelős lámpa mozgást észlel és máris automatikusan bekapcsol. A beállítástól függően néhány pillanat múlva újra magától kikapcsol. Vége tehát a kapcsoló keresgélésének. 
null             null
A Steinel márkával természetesen számos kültéri lámpánál találkozhatunk. A különböző típusú kültéri lámpák széles kínálatából bátran választhat, melyek garantálják az elégedettségét a lámpákkal, elsőosztályú formatervezést és elsősorban a biztonságot. A kültéri lámpák a beltéri lámpákkal ellentétben nagyobb IP védettséggel kell hogy rednelkezzenek. Mindezekkel a Steinel gyártó számít és nem feledkezik meg a biztonságot tekintve semmilyen apró részletről sem. Nem kell attól tartania, hogy ha megázik a lámpa zárlatos lesz és feladja a szolgálatot és így egy hosszú reklamációs folyamatot kell indítania. Valóban minőségesek, így ilyen problémával nem fog szembesülni. 
 
A fürdőszobai lámpák esetében is fontos a magasabb IP védettség. A magasabb páratartalom és a lehetséges vízzel való érintkezés miatt fontos ezt a helységet is biztonságossá tenni. A Steinel fürdőszobai lámpák minden szükséges paraméternek megfelelnek.
 
null 
 
A Steinel gyártó lámpáit további kategóriában is megtalálhatja. Találkozhat velük úgymind a beltéri lámpák ugyanúgy a kültéri lámpáknál is. Vagy különböző ipari világítótestek is megtalálhatóak. Amennyiben jó minőséget szeretne jó árban, elég ha választ a Steinel lámpák széles kínálatából. 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás