Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Világítótestek a Steinel gyártótól

A márkákról

Tamás

Minőséges kültéri lámpára van szüksége? A Steinel gyártó lámpáiban biztos nem fog csalódani.

Információk a gyártóról

A Steinel céget 1959-ben alapították. Egészen a kezdetektől állandó fejlődés tapasztalható a cégben. A Steinel cég saját fejlesztési központokkal büszkélkedhet Németországban, Csehországban és Svájcban. Ennek köszönhetően világhírű innovatív termékekkel dicsekedhet. A tulajdonképpeni gyártás Németországban, Svájcban, Romániában a Moldva Köztársaságban folyik a saját üzemeikben. Ennek és a gyártási folyamatok szigorú betartásának köszönhető, hogy lámpáik valóban jó minőségüek és biztonságosak. A "Made by STEINEL" nevezetű termékek közkedveltek és elismertek az egész világon. Népszerüségüket azzal vívták ki, hogy teljesítik küldetésüket, egyszerü a használatuk, hosszú időtartamúak , jó minőségüek, s mindezek mellett az ára is kedvező.
 
A világ első érzékelős lámpáját ebben a cégben találták fel húsz évvel ezelőtt. Céljuk az energia gyors kihasználása volt. A vásárlók pénzt takaríthatnak meg az alacsony fogyasztásuk miatt és még komfortosabbá is válik az életük e lámpák használata mellett. A Steinel márkájú lámpák jó néhány szakmai díjat nyertek el a formatervezésüknek és a termékek felhasználhatóságának köszönhetően. 

A Steinel termékek kínálata

A Steinel termékek esetében talán a kültéri érzékelős lámpák kategóriájának kínálata rendelkezik a legszélesebb skálával. Ezek az érzékelős lámpák rengeteg előnnyel rendelkeznek és egyre közkedveltebbek a vásárlók körében. A kültéri érzékelős lámpáknak ugyanis megvan az az előnyük, hogy a müködtetésükhöz nem szükséges kapcsoló. Hogyha például a bevásárlásról hazatérve gyorsan meg kell találni a ház kulcsát, elég ha az érzékelős lámpa mozgást észlel és máris automatikusan bekapcsol. A beállítástól függően néhány pillanat múlva újra magától kikapcsol. Vége tehát a kapcsoló keresgélésének. 
null             null
A Steinel márkával természetesen számos kültéri lámpánál találkozhatunk. A különböző típusú kültéri lámpák széles kínálatából bátran választhat, melyek garantálják az elégedettségét a lámpákkal, elsőosztályú formatervezést és elsősorban a biztonságot. A kültéri lámpák a beltéri lámpákkal ellentétben nagyobb IP védettséggel kell hogy rednelkezzenek. Mindezekkel a Steinel gyártó számít és nem feledkezik meg a biztonságot tekintve semmilyen apró részletről sem. Nem kell attól tartania, hogy ha megázik a lámpa zárlatos lesz és feladja a szolgálatot és így egy hosszú reklamációs folyamatot kell indítania. Valóban minőségesek, így ilyen problémával nem fog szembesülni. 
 
A fürdőszobai lámpák esetében is fontos a magasabb IP védettség. A magasabb páratartalom és a lehetséges vízzel való érintkezés miatt fontos ezt a helységet is biztonságossá tenni. A Steinel fürdőszobai lámpák minden szükséges paraméternek megfelelnek.
 
null 
 
A Steinel gyártó lámpáit további kategóriában is megtalálhatja. Találkozhat velük úgymind a beltéri lámpák ugyanúgy a kültéri lámpáknál is. Vagy különböző ipari világítótestek is megtalálhatóak. Amennyiben jó minőséget szeretne jó árban, elég ha választ a Steinel lámpák széles kínálatából. 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i