Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Vezérelje okosan a világítást az Immax Neo segítségével

A márkákról

Tamás

Szeretne megszabadulni a régi lámpáktól, és létrehozni egy intelligens otthont, ahol mindent magának választhat? Az Immax Neo lámpatesteket csak Önnek tervezték.

Immax Neo

Ha szeretné még otthonosabbá tenni házát vagy lakását, és egy olyan hellyé tenni, ahol nyugodtan pihenhet, akkor a modern otthon megvalósításának egyik nagy lépése kétségtelenül az okos otthon létrehozása. Ezt a Immax Neo intelligens lámpákkal érheti el. Ez a márka az intelligens fényekre összpontosít. Kínálatuk számos okos terméket kínál. Találhat dimmelhető vagy RGB intelligens izzókat, intelligens LED-szalagokat, valamint különféle dimmelhető lámpákat, amelyek távirányítóval vagy okostelefonnal a kanapé kényelméből vezérelhetők. Fő mottójuk: "Intelligens otthont mindenkinek". Ebből következik, hogy a kiváló minőség ellenére itt mindenki számára elérhető áron talál lámpatesteket.


Intelligens Immax Neo lámpák 20% kedvezménnyel

Az Immax Neo fények nagyon jó minőségű és modern lámpatestek, amelyek technikailag nagyon fejlettek. Mindig nagyon jó áron kaphatók. De most nagy esélye van arra, hogy néhány darabot még olcsóbban megszerezzen. Az Immax Neo intelligens lámpák sorozatának kiválasztott lámpái kedvezményes áron kaphatók 20%-os leárazással Május végéig. STehát, ha még mindig nem tudna dönteni, nincs jobb lehetőség egy ilyen lámpatest vásárlására, mint most.


Tompíható lámpatestek

A dimmelhető Immax Neo lámpák szintén nagyon népszerűek.Ha a tiszta fehér fényt kedveli, akkor bele fog szeretni ezekbe a fényekbe. Különböző intenzitással választhatja ki a fehér hőmérsékletet. Mivel ez egy intelligens fény, már nem kell felállni a kanapéról vagy egy fűtött takaróról annak irányításához. Vezérelhetők a távirányítóval, amely általában a csomag része, vagy a szükséges alkalmazás letöltését követően okostelefonnal, de hanggal is. Ami a tompítható lámpák típusát illeti, ezekből a lámpatestekből nagy választékot talál. Izzóktól kezdve a csillárokon át és a mennyezeti lámpákig különböző kivitelekben.

Vezérlés a Tuya alkalmazásokon keresztül

A Tuya alkalmazással nagyszámú Immax Neo intelligens lámpa vezérelhetőEz egy globális platform. Nagyon nagy dolgokat tud vele csinálni. Integrálhatja az összes otthonában lévő eszközt egy vezérelhető egységbe... Az egyik kezelőelemmel a fények és hasonló típusú okos termékek mellett riasztót, kamerát vagy más biztonsági érzékelőt irányíthat egy érintéssel. További jó hír, hogy mindent beállíthat a telefon által támogatott nyelven.


Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i