Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levý banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Változtassa meg kerte kinézetét a Philips HUE kültéri lámpákkal

A márkákról

Tamás

Különleges lámpák, amelyek teljesen megváltoztatják kerte megjelenését, és amelyeket okostelefonon keresztül vezérelhet. Ezek a Philips Hue lámpák.

Nem kell többé felállnia a kapcsolóhoz

Tetszik Önnek az ötlet, hogy este egy függőágyban feküdjön a teraszán vagy a kertben, és egy gombnyomással vagy okostelefonnal feloltsa a villanyt? Ez a kültéri Philips HUE lámpákkal, valósággá válhat.

Barátokkal, családdal vagy gyerekekkel ülni a tűz mellett. Ezek mind olyan egyedi pillanatok, amelyeket a legtöbben egész évben vártunk. Csak üljön a teraszon egy pohár bor mellett, és takarózzon be takarójával De már teljesen sötét van, és nem érzi jól magát a koromsötétben? Most újra ki kell bontania magát a takaróból, vagy el kell hagynia a befejezetlen beszélgetést a barátokkal, hogy felkapcsolja a villanyt. De többé nem kell ezt tennie. Az intelligens Philips HUE kültéri lámpáknak köszönhetően a kapcsolókhoz való folyamatos felállás a múlt. Csak elő kell vennie az okostelefont, és mindent távolról beállíthat. Csak egy app-ot kell letöltenie.. Ha már rendelkezik az alkalmazással, akkor mindent boldogan beállíthat távolról. Be- és kikapcsolhatja a lámpákat. Az igényeinek megfelelően elhomályosíthatja őket. A kültéri Philips Hue lámpák különféle típusainak széles választéka áll rendelkezésre, amelyek nemcsak tökéletesen szolgálják Önt, hanem a kertjét is felfrissíti és sokkal kényelmesebbé válik. Biztosan érdekelni fogja a lámpák modern kialakítása.



Ezen intelligens lámpák többségéhez színeket is választhat. Példaként a, White And Color Ambiance széria LED spotlámpái, remekül fognak kinézni. Ezeket hanggal is vezérelheti. Kifinomult kialakításuk biztosan örömet fog okozni Önnek és vendégeinek. 3 darabos készletben vásárolhatja meg őket. A transzformátorhoz legfeljebb 5 eszköz csatlakoztatható. Ezek szintúgy bárhonnan irányíthatók.



De talán szüksége van egy fali lámpára. Választékunk igen széles. Ne hagyja ki LED RGB kültéri fali lámpát, amelyet két színben kaphat: fekete és matt króm. Beállíthatja a megvilágítási időt, és akár 16 millió szín közül választhat. Csatlakoztatható a meglévő Hue Bridge-hez, majd használhatja az összes funkcióját.



Kertjét nagyon modernné és nem hagyományossá varázsolhatja a Hue White and Color Ambiance kültéri lámpával. Itt a megvilágítási időt is beállíthatja. Ez a lámpa minőségi alumíniumból és edzett üvegből készül. Tehát nagyon ellenáll minden külső hatásnak. Ezenkívül az IP65 védelmi osztályba tartozik, ami azt jelenti, hogy a lámpák sok mindennek ellenállnak. Ezeket szintúgy irányíthatja okostelefonnal vagy hanggal.



Ha pedig nem akar új lámpát vásárolni, akkor elegendőek lesznek a Philips Hue intelligens izzók. Alapvetően bármilyen fényhez felhasználhatja őket. De elengedhetetlen a megfelelő aljzat beszerzése. Vásárolhat egy teljes kezdőkészletet,ahol az izzók mellett egy összekötő Hue Bridge eszközt is talál. Kompatibilisek az Amazon Alexa, Apple Homekit, és a Google Home szolgáltatásokkal is. Ez azt jelenti, hogy még ezeket az izzókat is lehet okostelefonnal és hanggal vezérelni.

Philips Hue beltéri lámpák

 Az intelligens Philips Hue kültéri lámpák valóban széles választékkkal rendelkezik, így mindenki választhat magának megfelelőt. A kültéri lámpák mellett a Philips Hue beltéri világítást. is kínál. Akár új csillárra, lámpára vagy mennyezeti lámpára van szüksége itt megtalál minden típusú lámpát, amely hiányzik otthon, vagy amelyet újabbra szeretne cserélni. Számos színválaszték, tompítás és különféle egyéb funkciókkal rendelkeznek, melyek beállíthatók távirányítón, okostelefonon vagy táblagépen is.


Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i