Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levý banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Tudja mi az a beépített LED modul?

LED világítás

Tamás

Elege van az állandó izzócseréből lámpájában? Válasszon lámpát beépített LED fényforrással.

Csere izzók nélkül

Ha már elege van állandóan azon gondolkodni, hogy van -e tartalék izzója otthon, ezt a problémát most könnyen megoldhatja. Pl. azzal, hogy olyan lámpát szerez be, amelybe már eleve bele van építve a fényforrás és nem szükséges további izzó a cseréhez. Pontosabban a beépített LED fényforrású lámpákra gondolunk. Ez egy nagyon közkedvelt és modern lámpatípus. Sokan azonban még nem ismerik teljesen, ezért szükséges egy kicsit beszélni róla. Tulajdonképpen arrol van szó, hogy ezek a világítótestek beépített LED diódákat tartalmaznak, melyek fényforrásként működnek. Ennek köszönhetően nem lesz már szüksége további izzóra vagy más fényforrásra. 

Előnyei és hátrányai

Mint mindennek, a beépített LED fényforrású lámpáknak is van előnyük és hátrányuk is. Legnagyobb előnyük az élettartamuk. Akár 30-50 ezer üzemeltetési óra is lehet. Ami a hagyományos illetve energiatakarékos izzókkal ellentétben sokkal több. Sőt mi több, nem szükséges pót izzók vásárlásával és cseréjével foglalkozni. De ha mégis felmondaná a szolgálatot, szükséges a lámpát garanciális időszak alatt ellenőriztetni, illetve szakértővel javítani. Semmilyen esetben sem ajánlatos egyedül neki állni a javításának. 

A világítótestek valóban nagyon minőségesek, és ilyen jellegű problémának ritkán kellene előfordulnia. A standard világítási idő elteltével sem alszik ki a lámpa teljesen. Csak csökken a fényereje, de így is tovább működik. Mégha ezekben a lámpákban nem is lehet cserélni az izzót, így is megéri. A tartalék izzók vásárlására és az üzemeltetésükre fordított kiadás is hamar megtérül. Az élettartamuk valóban hosszú és a kialakításuk annyira minőséges, hogy hosszú évekig is eltartanak. Sőt mi több, sok lámpának további előnye is van pl. irányíthatóak távirányítóval, szabályozható a fényerejük illetve változtaható a színhőmérséklet is. 

Kínálatunkban megtalálja majd az összes beépített LED fényforrású lámpa típust. A különböző lámpáktól és asztali lámpáktól kezdve egészen a mennyezeti illetve fali lámpákig. Elég csak kiválasztani a megfelelőt és többet nem kell a pót izzók beszerzésével foglalkoznia. Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i