0
Kedvenc tételek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Philips EyeComfort izzók

Tamás

Gyakran előfordul, hogy az egyes fényforrások fárasztják a szemét? A Philips EyeComfort izzókkal ez nem fordulhat elő.

Mit is képzeljünk el az EyeComfort megnevezés alatt? 

Olyan LED izzókról van szó, melyek első osztályú minőségben vannak legyártva. Ezek a típusú izzók megelelnek az EyeComfort standard szigorú követelményeinek. Ennek a következménye a maximális kényelem és főként a sokak számára legfontosabb, azaz a szem védelme. Fotobiológiai biztonsági normákkal összhangban vannak tervezve és laboratóriumban tesztelve. 

Az Eye Comfort izzók előnyei

Ezeknél az izzóknál nem kell tartania a villogástól. Első ránézésre szeme a különbséget nem fogja észre venni. Azonban ez az apró átvillanás, melyet a hagyományos izzók esetében talán észre sem vesz, igen negatív hatással lehet a kényelmére, sőt mi több, az egészségére is. 

Lehet önnel is gyakran megesik, hogy munka után, mikor is fel van kapcsolva a világítás, legyen az csillár vagy asztali lámpa, megfájdul a feje. Többnyire a munkából eredő stresszre és feszültségre fogjuk. De nem biztos, hogy ez így is van. Lehetséges, hogy maga a fényforrás a fejfájás okozója. Némely LED izzók is okozhatnak kellemetlenségeket. Nem feltétlenül veszi észre ezt azonnal. A Philips EyeComfort izzókkal megkímélheti magát ezektől a kellemetlen érzésektől illetve a fejfájástól. Kellemes és egyenletes világítást biztosítanak ugyanis otthona összes helységében. Saját szükséglete szerint szabályozhatja az izzók fényerejét is. Választhat magasabb vagy éppen alacsonyabb világítási intenzitást. 

Sok fényforrás esetében megesik, hogy a megvilágított tárgyak, a világítás fénye alatt máshogy néz ki, mint a valóságban nappali fénynél. Vagy éppen a konkrét színek teljesen máshogy néznek ki. A Philips EyeComfort izzóknak köszönhetően elkerülheti a színek torzulását. Minden úgy fog kinézni mint a nappali fénynél. Ezen kívül egyáltalán nem bocsátanak ki magasabb értékű rövidhullámú sugárzást sem. Mindennemű biztonsági előírások teljesítve vannak. 

Többnyire a LED izzók esetében is el kell döntenie, hogy meleg vagy hideg fehér színhőmérsékletű izzóra van szüksége. Az EyeComfort izzóknál ezt nem szükséges eldöntenie. Csak önön múlik, hogy az izzónál meleg vagy hideg fehér fényt választ madj . Eldöntheti, hogy éppen meleg relaxációs árnyalatot szeretne, vagy hideg fehéret pl. munkavégzéshez. 

További nagy előnyük, hogy egyszerüen csendesek. Némely izzóknál megesik, hogy zúgnak. Még ha halkan is, de ha rá összpontosít, akkor ez elég kellemetlen is lehet. Ezek az izzók úgy vannak tervezve és gyártva, hogy semmilyen hang ne zavarja a munkában illetve pihenés közben. 

Szintén pozitívumként könyvelhetjük el, hogy ezek az izzók számtalan alakban és nagyságban elérhetőek. Nem kell attól tartani, hogy pont az ön lámpájához nem talál majd megfelelő EyeComfort izzót. Egészen biztos ön is hamar felismeri az előnyeit.


 Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás