0
Kedvenc tételek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15.30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

OSRAM! Izzók és lámpák több éves hagyománnyal.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15.30)

Kérdezzen
 
   

Tamás

Az OSRAM márkát biztosan sokan ismerik, ami az izzókat illeti. De ez egyáltalán nem az egyetlen választék, amely e márka név alatt rejlik.

Valamit a társaságról

Az OSRAM vállalat, amelyet minden bizonnyal mindnyájan ismernek, székhelye Münchenben található és több éves múlttal rendelkezik. A márka közkedveltsége a távoli múltból ered. Nem csak a hosszú évek tapasztalatai garantálják a teljes választék első osztályú minőségét. Az OSRAM márkanév alatt autóvilágítást is találhatnak. Mindenekelőtt azonban ez a vállalat világszerte a legnagyobb világítás gyártója. Annak érdekében, hogy a vállalat a lehető legnagyobb befolyással legyen a piacon, az OSRAM egyes termék kínálatát az újonnan létrehozott LEDVANCE cégnév alatt kínálja 2016-tól. És mi tehát a különbség köztük?
 
A LEDVANCE az általános világításra összpontosul, maga a végfelhasználó számára, az OSRAM ezzel ellentétben digitális hálózati világítási megoldásokat és alkatrészeket fejleszt ipari, kereskedelmi és közérdekű partnerek számára. De ami a gyártás minőségét illeti, az mindkét márkánál azonosan első osztályú marad. Ezenkívül minden termék tovább is az OSRAM márkanév alatt van forgalmazva. Kínálatukban megtalál olyan termék választékot is, amely segítségével intelligens otthont hozhat létre. 
 
null null
 

Az OSRAM márkanév mely választékát találja meg nálunk?

Amint azt a bevezetőben is már említettük, ez a márkanév már nem csak az izzókra korlátozódik. Megelégedésünk és természetesen ügyfeleink megelégedése érdekében, kínálatunkban sok más OSRAM világítást megtalálhatnak. Érdemes megemlíteni mindenekelőtt a spotlámpákat vagy a beépíthető lámpákat, amelyeknek az OSRAM gyártó a szakértője.
       
 
A különböző fénycsövek is nagyon népszerűek. Biztosan örülni fognak neki azok, akiknek szükségük van otthonukban ilyen lámpákra. Természetesen kínálatunkból választhatnak azok is, akik megszeretnének világítáni különböző üzleti vagy munkahelységeiket, mint pl. irodát vagy tárgyalótermet. Mivel a nap nagyobb részét a munkahelyen töltjük, nagyon fontos tehát a minőség. És éppen ezért az OSRAM fénycsövek ezt minden kétségen kívül garantálják. 
  
S ha ezt a márkanevet megkedvelte, egészen biztos lehet benne, hogy gondoltunk (és mindenekelőtt a gyártó is) a kültérre is. E márkanév alatt számos kültéri lámpatestet is megtalálhatnak, amelyek megfelelnek minden biztonsági előírásnak. Ez mind garantálja önnek a száz százalékos elégedettséget.
 
Természetesen szükségszerű megemlíteni azokat az izzókat is, amelyeknek az OSRAM régóta szakértője. A termék kínálat legnagyobb része, ami az izzókat illeti, a LED izzók, amelyek a leginkább energiatakarékosak. Megvásárolhatja tehát az OSRAM LED izzókat, amelyekkel megtakaríthatja pénzét, ami a működési költségeket illeti, és mindezt nagyon kedvezményes áron.  
 
     
Az OSRAM márkanév alatt azonban más világító testeket is megtalálhatnak, amelyekkel tökéletes megvilágítást teremthetnek otthonukban vagy a munkahelyükön.
 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2019 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva.