0
Kedvenc tételek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Okos kültéri világítótestek

Tamás

A beltéri lámpákat a heverő kényelméből vagy nagyobb távolságból irányítani igencsak praktikus dolog. Mit szólna a kültéri lámpák irányításához?

Legyen egy okos kültere

Egészen biztos, sokan kedvelik a modern technológia vívmányait. A nappaliban, hálóban vagy éppenséggel a konyhában a lámpák irányítása a heverő kényelméből távirányító segítségével igencsak pratkikus dolog. Elgondolkodott valaha azon, hogy a kültéri lámpákat is lehet távolról irányítani? A kertjébe vagy a teraszra beszerezhet okos világítótesteket, melyeket így távolról is irányíthat. Nálunk a kültérbe is talál intelligens világítótesteket. Természetesen betartva a szigorú biztonsági szabványokat, melyek szükségesek a kültéri lámpák esetében. 

Az intelligens kültéri lámpáknak számos előnye van a hagyományos lámpákhoz képest. Az, hogy távirányító vagy okos telefon segítségével is irányíthatóak valamint hogy nem szükséges a közelükbe menni, nem az egyetlen előnyük. Most, hogy eljött a grillezés időszaka, az okos kültéri világítótestek igazán jól jöhetnek. De télen is sok előnye lesz. 

A kültéri intelligens világítótesteknél regulálhatja a ki- és bekapcsolást illetve a fény erősségét. Ha valamilyen kinti munkához pl. a grillezésnél jobban szeretne látni, elég a fény erejét felerősíteni. Ellenkezőleg, ha pl. egy pohár bor elfogyasztásánál a túlzott fényerő zavarná, elég csak a fényerőt alacsonyabbra állítani. 

Nagyszerű hangulat minden partihoz

Ahogy említettük, a fényerősség megválasztása illetve a be- és kikapcsolás időzítése a kültéri okos világítótesteknél már magától érthetődő dolog. De hogyan tökéletesítsük pl. a kerti partikat vagy a különböző kerti ünnepségeket? Mit szólna a fény színének megválasztásához, mellyel egy igazán érdekes hangulatot teremthet. Mindenki más-más színt kedvel, ezért széles a szín skála, melyből az okos lámpák esetében választhat. A színek akár váltakozhatnak is beállítása alapján. A színes világítás minden egyes kerti partit egy új dimenzióba helyezheti.

Hazafelé, csakis megvilágítva

Mostanság már később sötétedik, ezért többnyire még világosban érkezik haza munkájából. De természetesen nem csak munkájából térhet haza az ember. Sőt mi több, azaz időszak amikor is hamarabb kezd majd sötétedni, igencsak hamar eljön. Hogy ne kelljen a sötétben a kapcsolóját keresgélni, elég csak beállítani, mikor kapcsolódjon be és ki az okos lámpája. S ha sötétben fog autójából kipakolni, vagy alvó gyermekét kivenni, az intelligens kültéri lámpák úgy fognak világítani, ahogy az szükségeltetik, anélkül hogy a kapcsolóhoz menjen. 

Ha idáig még nem próbálta az intelligens világítótesteket, akkor itt az ideje. Előnyeit mindenkinek saját bőrén kellene hogy tapasztalja. 


Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás