Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Nem megfelelő ajándék visszaküldésének lehetősége

Hírek és közlemények

Tamás

Félelmei vannak azzal kapcsolatosan, hogy a fa alátt három azonos ajándékot talál? Vagy a kiválasztott darab, nem nyeri el az ajándékozott tetszését? A nálunk vásárolt termékek esetén nem kell ezen aggódnia. Nyugodtan válassza ki az ajándékot szeretteinek. Ha nem felel meg a kiválasztott darab, visszaküldheti, vagy kicserélheti egy másikra.

HOGY MŰKÖDIK?

A nem megfelelően kiválasztott ajándék visszaküldésének, cseréjének lehetőségét automatikusan és ingyenesen megkapja a fent említett időtartam alatt leadott rendelésekhez. Nem szükséges külön megadni, kiválasztani. Az árut az átvétel után 60 napig vissza lehet küldeni.

A visszaküldött termékeket minden esetben az eredeti csomagolásban, az összes tartozékával, sértetlenül és használatlan állapotban a számlával együtt kérjük küldeni. A vételárat az Ön által megadott banszámlaszámra utaljuk. Termék/pénz visszaküldés lehetősége csak magánszemélyek számára (amennyiben nem tüntette fel a megrendelésben az adószámot).

Élvezze a kényelmes online karácsonyi vásárlást és nem kell aggódnia, garantáljuk a sikeres ajándékozást. Nálunk ez teljes mértékben rizikó mentes.

 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Lépjen kapcsolatba velünk

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Kérdezzen
 
                    

Copyright © 1994 - 2024 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i