Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levý banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Műanyag, fa, fém és nemcsak mindez. Mindenki megtalálja a számára megfelelőt!

Beltéri világítás

Tamás

Végérvényesen elhatározta, hogy új világítótestet vásárol, és fontos az is, hogy milyen anyagból készült? Ha igen, akkor jó helyen jár.

Önök közül többen főleg a külalak alapján választanak lámpát. Sokuknál azonban lehet, hogy a lámpa anyaga lesz az elsődleges szempont. Hogyha Ön azok közé tartozik, akiknél a lámpa kiválasztásakor fontos szerepet játszik annak az anyaga, akkor örvendhet. Kínálatunkban ugyanis nagyon sok, különféle anyagból készült lámpa található. Nagyon bő a kínálatunk, úgyhogy nem kell attól tartania, hogy nem találja meg lámpáink között az Ön által legkedveltebb anyagból készültet.

 
 
 

A közkedvelt üveg és fém

A lámpák készítésénél a két leggyakrabban előforduló anyag a fém és az üveg. Ezt használják a csillárok, a különféle mennyezeti- és fali lámpák gyártásánál, de nemcsak itt. Ezekkel az anyagokkal találkozhatunk a legkülönfélébb asztali és álló lámpák, valamint a kültéri lámpák esetében is. Mondhatni, hogy a fém és az üveg arany középút, amely nem okoz csalódást, és egyetlen lámpafajtának sem válik kárára. Ha csak lámpabúrát keres, nálunk sokféle, üvegből készültet talál. Ha azonban valami különlegesebbet szeretne, akkor rengeteg alabástrom üvegből készült van itt, amelyek szintén nagyon ízlésesek.
 

A gyakran keresett müanyag lámpák

Ha nem éppen üvegből készült lámpákat keres, mit szól a müanyag lámpákhoz? Korunk egyik legkedveltebb anyaga a müanyag, s ez a lámpák esetében is így van. Leggyakrabban a mennyezeti lámpák, de ugyanúgy a konyhai csillárok, főleg az állíthatóak készülnek müanyagból. Legnagyobb előnyük, hogy könnyüek, és a régebbi lakásokban, ahol a mennyezet nem bírná el a nehéz üvegcsillár súlyát, nagyszerüen helyettesíthetik azokat. Nálunk a csillárokhoz különféle müanyagfogantyúkat is beszerezhet, nem muszáj megvennie az egész világítótestet. 
 

Természetes anyagok fa és textil formájában

A természetes anyag kedvelői biztosan örülni fognak ennek. A fa anyagú világítótestek egyre jobban előtérbe kerülnek, melyek otthona helységeinek egyedi, természetes dizájnt kölcsönöznek. Hasonlóképpen a textíliák is, amelyek szintén nagyon népszerűek. Ami a súlyát illeti, a szövet nagyon könnyű. Itt különböző színekben és gyönyörű virágmintákkal is megtalálhatóak. Ezekhez külön lámpaernyőt is megvásárolhat.
 
     

Egyedi külsőt kölcsönöz otthonának a vitrázs

Az vitrázs egy speciális technika, amely a különböző színes üvegdarabok kombinációjával, egy csodálatos egészet alkot. A vitrázs kategóriában különböző csillárok és mennyezeti lámpák, továbbá fali- és állólámpák is megtalálhatók. Ebben a stílusban kedve szerint kombinálhatja az összes lámpáit. A festett üveg lámpatestek rendkívül különlegesek és egyediek.
 
null     null

A kristály meghatározó dísze lehet helységének

Nagyvonalúan van berendezve otthona, és most a megvilágításon gondolkodik? Az ilyen luxus bútorokhoz egyértelmüen a kristály csillárok illenek. A kristály egy nagyon ízléses és egyben érdekes anyag, amely nagyszerű csúcspontja lehet az ebben a stílusban kialakított helységeknek. Ismét lehetőség van arra, hogy különböző világítótesteket kombináljon, hogy valóban minden tökéletesen illeszkedjenek egymáshoz. 
 

További anyagok

A nálunk kapható világítótestek gyártásánál más anyagokat is használnak pl. gumi, beton, kerámia, papír vagy bőr. Megtalálhatóak továbbá különböző sólámpák, amelyek előállításánál sót használnak.
Lámpáink tehát különböző anyagból vannak legyártva, így biztosan mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i