Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levý banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

LED-es lámpák - Napjaink modern világítása

LED világítás

Tamás

Látta már LED-es lámpáinkat a legmodernebb technológiákkal? Ha még nem, akkor bemutatjuk a LED -es lámpáink kínálatát az Ön számára.

A modern kor LED-es lámpái

Szeretné tudni, mi az a LED? Ez egy LED diódákból készült fényforrás. A LED lámpák hosszútávúak, modernek és gazdaságosak. Az összes LED-es termék, mint például a LED izzók, LED szalagok és más LED világítás élettartama hosszú  a klasszikus lámpákhoz képest, és az energiaköltségek nagyon alacsonyak.Talán azt is szeretné tudni, hogyan lehet használni a LED világítást. Ám ez csak Önön és az Ön igényeim múlik. A LED -es lámpák beltéri szobák, lakások, szállodák, éttermek, üzletek, de ipari csarnokok és kültéri területek megvilágítására is használhatók. Kínálatunkban talál LED spotlámpákat, LED csillárokat, mennyezeti lámpákat, és sok más típusú lámpát találhat. 


Sok oka van annak, hogy miért érdemes a LED világítást választani. Mint már említettük, a LED fényforrások élettartama nagyon hosszú. Ami akár 100 000 óra is lehet. A LED-ek másik nagy előnye a kicsi méretük és ellenállásuk az ütésekkel és más külső hatásokkal szemben. Nem bánják, ha gyakran be- és kikapcsolják. A LED -es lámpáknak köszönhetően sok pénzt takaríthat meg az üzemeltetési költségeken, ezért gazdaságosak. Tehát nagyon környezetbarátak.


A LED -es lámpák azonban pár hátránnyal is rendelkeznek. Ez az áruk. Ez magasabb lehet a klasszikus fényforrásokhoz vagy a klasszikus fényekhez képest. Manapság azonban nagyon kényelmesen megvásárolhatja őket. Egy másik hátrány a nem túl széles színspektrum.De a LED lámpáknak több előnye van, mint hátránya. Tehát ha még nem találkozott velük, és nem rendelkezik velük otthon, mindenképpen próbálja ki. Biztosan nem fog csalódni.

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i