Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Környezetbarát Háztartás

Hírek és közlemények

Tamás

Mindannyian tehetünk a bolygóért. Tudja Ön mit tehet? Mit szólna ahhoz, ha otthonát környezetbaráttá tehetné?

Ökológiai gondolkodásmód

Mindannyian segíthetünk a környezetnek és megvédhetjük a Földet a különféle hatásokkal szemben. Először módosítania kell otthonát, hogy zöld legyen. De mit is jelent ez? A zöld háztartás igyekszik környezetbarát lenni. Ez több, mint az egyik készülék cseréje egy másikra. Környezetbarátnak lenni azt jelenti, hogy megváltoztatjuk jelenlegi életmódunkat és jobban ügyelünk arra, hogy milyen hatással vagyunk a környezetre. Fordítson nagyobb figyelmet arra, hogy mit fogyaszt a nap folyamán, mennyi hulladékot termel és mennyi ételt dob el feleslegesen. Mit lehet visszaszerezni, ha tudatosan és célszerűen él? Tiszta lelkiismeretet kap, jól érzi magát a természet és a környezet védelmétől, de jutalmat is kap pénzügyi megtakarítások formájában.


Hogyan tegye otthonát környezetbaráttá?

Ha szeretne segíteni a természet védelmében és környezettudatosabbá válni, ennek számos módja van. Hagyja abba az egyszer használatos műanyag zacskók használatát, és szerezzen be néhány újrafelhasználható táskát. Ne pazarolja a vizet és az ételt, ne felejtse el szétválogatni a hulladékot, és használjon olyan mosószereket és kozmetikumokat, amelyek kíméletesek a környezet számára. Télen kerülje az otthoni fűtés túlzott használatát. Egy másik nagy lépés a régi készülékek cseréje újakkal, amelyek energiát takarítanak meg. Az összes hagyományos lámpáját lecserélheti LED lámpákra. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk ebben. A LED-es lámpák nagyon környezetbarát világítási megoldást jelentenek. A  hagyományos izzókhoz képest, a LED-világítás akár 80% -kal kevesebb energiát használhat fel, kíméletes a környezet iránt, és "környezetbarát" kifejezéssel jelölhető. Másrészt, a halogén izzók, például higanyt tartalmaznak, amely nagyon káros anyag, és mindent megtestesít ami káros a környezetre. Miután a halogén izzója nem működik, egy speciális tartályba kell helyezni. Ártalmatlanításuknak a lehető legkíméletesebbnek kell lennie.Ezenkívül, a LED izzók és LED lámpák élettartama akár 60-szor hosszabb, mint a klasszikus izzóké. Halogén izzókkal összehasonlítva a LED-izzók élettartama akár 20-szor hosszabb. A szokásos LED-es izzó akár 500 000 óráig tart. Ezeknek az izzóknak a hosszú távú használata előnyös a környezet számára, mivel csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást, vagyis a Földre káros szén-dioxid-kibocsátást.Ha környezettudatosabb és kíméletesebb szeretne lenni a környezetre, próbáljon meg minél több környezetbarát lehetőséget beépíteni mindennapjaiba. Kezdje kiváló minőségű LED-es lámpák és LED-izzók beszerzésével.


Ha a lámpák mellett környezetbarát lakáskiegészítőkkel és bútorokkal is szeretnéd fenntarthatóbbá tenni az otthonod, ne habozz és próbáld ki a BIANO bútor- és dekoráció kereső új ÖKO kategóriáját, amely több mint 10.000, tartós anyagokból készült bútort és kiegészítőt tartalmaz.

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i